Marko Braić oduševio interpretacijom Massima, a o nastupu se oglasio i popularni pjevač

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • "Luka Bulić dobiva konkurenciju", bio je komentar mnogih nakon sinoćnjeg nastupa Marka Braića 
  • Mladi glumac oduševio je interpretacijom Massima i gledatelje i žiri, no pobjeda mu je izmakla za samo jedan bod
  • Njegov sjajan nastup u posljednjoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' nije propustio prokomentirati ni sam Massimo

Glumac Marko Braić oduševio je brojne gledatelje svojom interpretacijom glazbenika Massima Savića u sinoćnoj emisiji zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Premda nije odnio pobjedu, njegova preobrazba uistinu je bila fascinantna te može stati uz bok Luki Buliću, dosad neprikosnovenom kralju kada su interpretacije ovog poznatog pjevača u pitanju. Snimku cijele izvedbe pjesme 'Iz jednog pogleda' možeš pogledati ovdje.

Svijet slavnih Izabel Kovačić prošetala u najpopularnijim čizmama sezone i s torbom od 19 tisuća kuna

Oduševljeni gledatelji

"U početku sam mislio da pjeva Massimo. Žena me razuvjeravala da nije. Kasnije sam uvidio i sam da nije Massimo. Odlično skinuto. Glas, fenomenalno.", "Odličan, isti Massimo... Nije lako Massima skinuti, njegove pokrete, glas, ma sve je odlično napravio. Marko, svaka čast", "Nisam gledala početak nego slušala i čula sam Massima, jedna od najboljih transformacija svih sezona!", "Bravo! Ovo je bila transformacija za pamćenje. Odlično! Pokreti, a pogotovo glas bili su sam vrh - top", samo su neki od oduševljenih komentara kojima su gledatelji popratili sinoćnji glumčev nastup.

Stars Severina ipak komentirala nastup Lu Jakelić na TLZP-u! Kako joj se svidjela imitacija o kojoj se priča?

Svoj komentar nije propustio dati ni Massimo

A o njemu se oglasio i sam Massimo koji je na Instagramu podijelio snimku nastupa. "Jasno je da je Marko Braić favorit večeras. Hvala mu za poštovanje i trud uložen u izvedbu. Studiozno se tu analizirao i svaki pokret i zamah lepezom... A što reći za predivne komplimente, za svaku lijepu riječ koju je uputio i on, ali i voditelji i žiri. Gospodin Navojec posebno. Puno to znači. Veliko hvala dragi ljudi", stoji u priloženom opisu.

Podsjetimo, prilikom iznašanja  komentara na njegov nastup, Goran Navojec je kolegi glumcu poručio kako je "zagrabio duboko u zdenac Massimove duše s čijeg izvora piju njegovi obožavatelji već godinama". Također, uputio mu je čestitke na izvedbi i činjenici da je pjevača uspješno dočarao i likom i djelom. Samog Massima je tom prilikom prozvao "velikim, možda i najvećim pjevačem na svijetu".

 

Posjeti Miss7.24sata.hr