Mario Petreković prisjetio se jednog od najgorih dana u životu. "Hvala ti što si bila s nama..."

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Premda su navikli na njegove duhovite komentare, komičar Mario Petreković svoje je obožavatelje razgalio emotivnom objavom
  • U njoj se prisjetio kako je na današnji dan prije 26 godina preminula njegova majka Dušica kojoj se zahvalio na svemu što je učinila za njega
  • Obožavatelji su primijetili kako komičar uvelike nalikuje svojoj majci 

Komičar i voditelj Mario Petreković prisjetio se na društvenim mrežama jednog od najgorih dana u svom životu. Na današnji je datum 1994. godine preminula njegova majka Dušica. Njemu je tada bilo svega 20 godina, a premda vrijeme nemilosrdno prolazi, svoju majku zauvijek nosi u živom sjećanju.

"Hvala ti što si bila s nama, hvala ti što si nas beskrajno voljela, bila si najdivnija mama. Za mene si to i ostala. Najdraža moja, mama Dušica", napisao je u objavi uz koju je priložio majčine fotografije iz mladih dana.

Osim izraza sućuti, Marijevi pratitelji nisu propustili prokomentirati kako 48-godišnjak neizmjerno nalikuje na svoju majku. "Isti si mama, bar je to ostalo osim sjećanja", "Imaš njen osmijeh", "Vi ste, Mario, ista mama! Mame nikad ne odlaze, uvijek su negdje tu...", "Predivna je bila, imate isti izraz lica", samo su neki od komentara koji su se našli ispod ove emotivne objave.

Life&style Mama dvoje djece nakon 25 godina bez posla stvorila milijunsko carstvo - zbog juhe od kostiju

Humor kao lijek

Spomenuta objava ganula je i proslavljenog domaćeg pjevača Massima, koji je komičaru poručio da su "neka nedostajanja vječna". U jednom od prethodnih intervjua za magazin Stroy, Mario je progovorio o gubitku majke priznajući kako mu je upravo humor pomogao da se nosi s boli.

"Humor i njegovo prakticiranje, sport i glazba, definitivno su saveznici u krpanju rupa i zacjeljivanju rana. Iskustva drugih sličnih, komunikacija s njima. Pomaže i pričanje o gubitku, a da nije tabu ili nećemo sad o tome… To je neizbježan segment o shvaćanju smrti bliske osobe, meni najbliže, a to je mama", otkrio je tom prilikom.

Stars Severina ipak komentirala nastup Lu Jakelić na TLZP-u! Kako joj se svidjela imitacija o kojoj se priča?

U istom razgovoru napomenuo je kako je u sjajnim odnosima s ocem, a krajem kolovoza i sam je dobio priliku iskusiti čari roditeljstva. Njegova djevojka, doktorica stomatologije Aleksandra Kramberger, rodila je djevojčicu Marlu koja je u kratkom roku postala centar svijeta svojih roditelja.

Posjeti Miss7.24sata.hr