Marijana Batinić otkrila što manijakalno radi potkraj trudnoće, a ni ime bebe više nije sporno

Instagram@marijana_perinic
Vidi originalni članak
  • Voditeljica na svoj duhoviti način voli podijeliti i kako protiču njezini (sad već posljednji) dani trudnoće
  • Izgleda da je na djelu majčinski instinkt, poriv zvan "svijanje gnijezda"
  • Marijana je prije nekoliko dana na Instagramu dala trag kako će se djevojčica zvati. Izgleda da smo pogodili...

Voditeljica Marijana Batinić doista broji još samo dane do poroda. Njoj i suprugu Mateju Pašaliću uskoro stiže drugo dijete, termin je u rujnu koji se približava već svojoj sredini, a Marijana na Instagram profilu voli podijeliti slatke trenutke iščekivanja. Tako je jučer objavila fotografiju s pregrštom plišanaca u rukama i pitanjem za druge majke  - jeste li i vi u zadnjim tjednima trudnoće manijakalno čistile kuću i imale potrebu nabaviti SVE što vam je pred očima? 

OVO JE TEŠKO NADMAŠITI Broj fotografija na mobitelu Andree Andrassy mogao bi vas iznenaditi! Evo i zašto

 

Znamo osjećaj... Uhvati većinu trudnica, a postoji i termin, nesting ili ti svijanje gnijezda, kad želimo da naša beba dođe u savršeno čist, (pre)uređen, posložen dom, vrhunski opremljen i opskrbljen - kao da nećemo ni po nove pelene moći izaći idućih šest mjeseci.  Njezine su pratiteljice odreagirale odgovorima koji su išli od "dezinficirala, krečila, renovirala stan" do "samo uživala, hvala na dobrome mužu koji se saginjao brisati prašinu pod krevetom".

Marijana koja ima 5-godišnju kći Enu, voli otkriti pokoji detalj o trudnoći, uvijek sa za nju prepoznatljivom dozom humora pa je tako prije nekoliko dana dala i "mig" po kojem možemo pogoditi kako će se dijete, također djevojčica, zvati. Pogledaj fotku uz koju je napisala: "Obiteljsko vijeće dvotrećinskom je većinom usvojilo prijedlog Ene P. (5) i napokon odabralo ime! Možete li pogoditi koje? Slika govori više od riječi".

Svijet slavnih 'Blonde, ludilo!'' Marijana Batinić posvijetlila kosu prije povratka u Zagreb i pobrala same komplimente

Pa ako se malena neće zvati Maslina ili Skale ili Marijana kao i mama, stavljamo okladu na ime Cvijeta...

Posjeti Miss7.24sata.hr