Mariah Carey pozirala je sa svojom preslatkom kćeri Monroe, sličnost je nevjerojatna

Pixsell/Reuters
Vidi originalni članak
  • Kakva majka, takva kći! Mariah Carey pokazala je na svom Instagram profilu koliko joj sliči njena 11-godišnja kći Monroe 
  • Podijelila je dvije preslatke fotografije dvojca mama-kći u tamnim kombinacijama
  • U komentarima ju je podržala i Heidi Klum, koja je nedavno zablistala sa svojom 18-godišnjom kćeri Leni u reklamnoj kampanji branda Intimissimi

Mariah Carey dokazala je da njezina kći Monroe ide njezinim sjajnim stopama, podijelivši jučer preslatke fotografije na svom Instagram profilu. 

Na jednoj fotografiji, s naslovom 'Roe Roe Diva!… And Mimi,' majka i kći odjevene su u slične kombinacije – nose crne suknje, Mariah je u visokim sandalama s draguljima, a Monroe u čarapama do koljena i Converse tenisicama. Naravno, tu su kovrčave frizure s pletenicama i kilometarski osmijesi.

Stars Od ovih osam slavnih zvijezda je gotovo nemoguće dobiti autogram, oni ih mrze dijeliti

Na drugoj slici, pjevačica naziva 11-godišnjakinu kćer svojim leptirom dok poziraju vani na ulici.

Heidi Klum, koja se nedavno pojavila sa svojom 18-godišnjom kćeri Leni u reklamnoj kampanji branda Intimissimi, podržala ju je u komentarima s crvenim emotikonima u obliku srca. Dečko slavne pjevačice i dobtnice Grammyja, Bryan Tanaka, također je na svakoj objavi ostavio emotikone sa srcem.

Mariah je rodila Monroe i njenog brata blizanca Morokana u travnju 2011. godine, a otac je bivši suprug Nick Cannon. Razvod su finalizirali 2016. godine, nakon osam godina braka, a on ima s pet partnerica još osmero djece. Jedna od njih, Abby De La Rosa, trenutačno je trudna, ali nije potvrdila očinstvo svog djeteta.

Moda Florence Pugh u prozirnom outfitu i bez grudnjaka podsjetila nas je na trend koji zvijezdama nije stran

Mariahine objave osvanule su mjesec dana nakon što su joj blizanci pomogli proslaviti 25. godišnjicu njenog albuma 'Butterfly'. U videu objavljenom na TikTok-u, ekipa je rekreirala kultnu scenu iz glazbenog spota na temu Jamesa Bonda iz 1997. za pjesmu 'Honey'. U snimci su Monroe i Moroccan, kao i zvijezda serije Stranger Things Millie Bobby Brown i njezin dečko Jake Bongiovi, igrali uloge mafijaša koji urnebesno pokušavaju ispitati Mariah.

@mariahcarey “Go eat a buffet” 😂 #honey #butterfly25 ♬ original sound - Mariah Carey

 

Posjeti Miss7.24sata.hr