Maja Šuput upregnula supruga uoči poroda - kolica su spremna a pjevačica je izabrala i ime

Instagram@ tihanaharapinzalepugin
Vidi originalni članak
  • Maja Šuput odbrojava sitno do poroda i čini se kako je sada sasvim spremna za dolazak mališana
  • Svim pratiteljima pokazala je kako će izgledati kolica za bebu koje je složio njezin suprug u kućnim papučama vrijednima 2300 kuna
  • Osim toga, izgleda kako je Maja i odabrala ime za svog sina koje još uvijek ne želi otkriti

Maja Šuput odbrojava sitno do dolaska na svijet svog sinčića za kojeg mama i tata Nenad Tatarinov brižljivo pripremaju sve potrebno. Pjevačica je ranije otkrila kako će izgledati soba mališana, s  čime se sve to opskrbila, kako je posložila njegov ormar, a sada je pokazala i kakva će kolica gurati sretni supružnici. 

Stars Maja Šuput skoro je zgotovila dječju sobu; pogledaj kako je postigla bajkoviti ambijent

Slaganju dječjih kolica prionuo je ponosni tata i to, kako su mnogi primijetili, u Versace kućnim papučama koje koštaju 2300 kuna. U kućnom izdanju, donjem dijelu trenirke i majici kratkih rukava s natpisom Nenad je morao posegnuti i za vidnim naočalama kako ne bi previdio neku grešku. Kolica u crnoj boji su naravno ispala baš kako treba, a tata je otkrio kako su jednostavnija za složiti nego što to možda izgleda. 

''Kolica su stigla, tatice, jesmo li spremni?'' upitala je Maja na svojem profilu a ubrzo smo mogli saznati i rezultat Nenadovog rada. 

No, ono što Majine pratitelje možda zanima i više od opremice za mališana sigurno je njegovo ime. Maja je otkrila kako je mnogi fanovi znatiželjno ispituju za koje se ime odlučila, ali i ustrajna je u tome da ga još uvijek ne otkrije. Ipak, izgleda kako se odlučila za jedno iz svog užeg izbora. 

Poznate trudnice: Marija i Ana otkrile spol beba, a Maja ime koje će nadjenuti sinu

"Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći", napisala je Maja. 

Pjevačica je ranije otkrila kako će raditi o stranom imenu, a smatra kako će posebno moćno djelovati uz prezime Tatarinov. 

Maja Šuput otkrila je spol bebice! Objavila je to u ovom videu zajedno sa suprugom Nenadom

‘’Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'", ispričala je pjevačica početkom godine. 

Kako je Majin termin za porod upravo u ožujku, vjerujemo kako ćemo i brzo saznati ime mališana. 

U  novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Posjeti Miss7.24sata.hr