Madonna se na skijanju slikala sa sinom Roccom, no ljudi komentiraju njezin izgled: "Je li zamrznula lice?!"

Instagram@realbryannaalexis
Vidi originalni članak
  • Madonna je objavila fotografije sa skijanja koje su iznenadile njezine pratitelje
  • Na njima pozira u društvu sina Rocca, a mnogi su primijetili kako izgleda neprepoznatljivo
  • Već dugo 63-godišnja kraljica popa odbija prihvatiti starenje pa njezino lice više uopće ne izgleda kao njeno

Madonna je objavila fotografije sa skijanja, a javnost je primijetila kako uopće više ne sliči na sebe. Već neko vrijeme, čini se, odbija prihvatiti starenje pa je njezino lice potpuno izmijenjeno.

Na prvoj je fotografiji s njom 21-godišnji sin Rocco Ritchie kojeg je dobila u braku s Guyem Ritchijem.

Na sljedećim fotografijama 63-godišnja kraljica popa pozirala je sama, u skijaškom odijelu, s kapom i naočalama koje ipak nisu sakrile vidljive promjene na licu.

Stars Internet gori nakon Madonninog nastupa: Što joj se dogodilo sa stražnjicom?

Njezinih više od 45 milijuna pratitelja primijetilo je novi izgled, a dok su neki slali emotikone srca i pisali kako je lijepa, drugi nisu bili tako blagonakloni. "Jeste li vi slijepi? Ovo je najsmješnija stvar ikad. Ako je to Madonna, ja sam kraljica od Sabe", napisala je jedna pratiteljica. "Izgledaš kao da si se smrznula", dodala je druga. "Rocco se smije i izgleda sretno, a Madonna zaista izgleda kao da se smrznula", komentirali su.

Zaključili su i da se podvrgnula operacijama, ali i da koristi razne alate za obradu fotografija. "Koristi filter koji ju je pomladio za 100 godina", glasio je komentar, "Sve su to operacije! Šteta što se toliko boji starenja", zaključili su pratitelji.

Stars Cenzurirana Madonna: pjevačica bijesni jer je Instagram izbrisao njenu fotku s bradavicom

Madonna je bila u braku dva puta. Prvi put s glumcem Seanom Pennom kojem je posvetila i jedan svoj album, a brak je potrajao 4 godine. Drugi se put udala deser godina kasnije za redatelja Guyja Ritchieja, 2000. godine, s kojim je dobila sina Rocca, a posvojili su i dječaka Davida Bandu iz Malawija. Par se rastao nakon osam godina braka.

Kći Lourdes Leon dobila je ranije, 1996. godine, u vezi s trenetom Carlosom Leonom. Kraljica popa trenutno je u vezi s 27-godišnjim plesačem Ahlamalikom Williamsom.

Posjeti Miss7.24sata.hr