Lucija Lugomer objavila fotografiju u kupaćem, pratitelji joj zahvalili za potporu "nesavršenima"

Instagram@lejla.fili Lucija Lugomer
Vidi originalni članak
  • "Tijelo zbog kojeg ste vi nesigurni je za nekog idealno tijelo", istaknula je Lucija Lugomer u novoj objavi na Instagramu
  • Plus size manekenka je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a istu je popratila prethodno navedenim opisom
  • Pratitelji nisu skrivali oduševljenje te su 28-godišnjakinju obasuli nizom komplimenata na račun njezina izgleda

Plus size manekenka Lucija Lugomer objavila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem sa životinjskim uzorkom. "Tijelo zbog kojeg ste vi nesigurni je za nekog idealno tijelo", napisala je 28-godišnjakinja. Pritom je dodala kako bi svatko od nas spomenutu rečenicu trebao pročitati više puta.

Life&style Nakon Lane Jurčević i Lucija Lugomer pokazala je hejterima srednji prst: rađa li se novi trend?

Ova objava s oduševljenjem je dočekana od strane Lucijinih pratitelja na društvenim mrežama. "Hvala na potpori nama 'nesavršenima' u ovom 'savršenom' svijetu", "Jako lijepa mlada žena", "Kakav opis, hvala ti!", "Najljepša na svijetu", samo su neki od komplimenata koji su se redali ispod spomenute objave.

Našu najpoznatiju plus size manekenku na Instagramu prati više od 142 tisuće pratitelja, a svoju platformu rado koristi kako bi širila pozitivne poruke vezane uz izgled, s ciljem osnaživanja osobe bez obzira na njihovu fizičku težinu ili veličinu. S "hejterima" se redovito obračunava na društvenim mrežama, a valja primijetiti kako je i ovoga puta nestao komentar u kojem se Luciju proziva za promociju debljine.

Muškarci koji imaju puniju partnericu su sretniji, tvrdi istraživanje. Evo i argumenata

S društvenih mreža Lucija Lugomer o hejtanju na račun debljine: "Da sam dobila kunu za svaki ovakav komentar, imala bih milijarde"

"Ovo je za ljude koji prenose strah od debljine i koji pretpostavljaju zdravlje ljudi samo gledajući u njih te koji misle da bilo tko iznad određene veličine promiče pretilost. Pozdrav! Možete me poljubiti u du*e!", poručila je kritičarima još krajem lipnja, a cijelog njezinog odgovora možeš se prisjetiti ovdje.

 
Posjeti Miss7.24sata.hr