Lovac Dean Kotiga usred Potjere otkrio gledateljima veliku vijest: "Postao sam otac"

Pixsell/Sandra Šimunović Dean Kotiga
Vidi originalni članak
  • U sinoćnjem izdanju kviza "Potjera" lovac Dean Kotiga otkrio je sretnu vijest i sve iznenadio
  • Usred kviza poznati lovac otkrio je kako je postao otac
  • "Ovdje sve vrvi, radimo na natalitetu Hrvatske", rekao je Kotiga

Lovac Dean Kotiga sve je iznenadio u sinoćnjem izdanju kviza "Potjera". Otkrio je kako je postao otac u sred emisije, a vijest je mnoge ostavila začuđene. Sretnu vijest otkrio je nakon što je natjecatelj Ivan rekao da će postati otac, a Slaven da je nedavno postao. "Moram iskoristiti priliku, Slaven novopečeni otac, ja novopečeni otac, Ivan uskoro novopečeni otac."

Stars Luka Bulić postao otac po treći put - opet je stigla curica! Raznježio je sve fotkom...

"Ovdje sve vrvi, radimo na natalitetu Hrvatske", našalio se Kotiga. Potom su se u emisiji našalili kako je emisija pravi "baby boom". Nakon otkrivenog iznenađenja, nastavili su igrati kviz, a Dean je uspio pobijediti iako su četiri natjecatelja imala 16 koraka prednosti. Tada je zaželio svima koji će se vratiti da idući put imaju manji broj točnih odgovora kako bi mu bilo lakše uloviti ih. 

Muž je dao ime bebi dok je žena bila u nesvijesti od teškog poroda - i sad ih svi zezaju zbog imena

Inače, Dean se jednom prilikom u ranijem intervjuu i sam pohvalio kako će biti odličan otac, a vijest o prinovi još nije obznanio svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Poznajući Kotigu, i njegov smisao za humor, ne sumnjamo da će osmisliti originalan način da sretnu vijest podijeli sa obožavateljima. 

HOROSKOP Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu

Posjeti Miss7.24sata.hr