Ljubav ne zna za godine: Nina Badrić podijelila video s koncerta koji je rasplesao stariji par iz prvog reda

Instagram@ tihanaharapinzalepugin Pjevačica Nina Badrić
Vidi originalni članak
  • Publika Nine Badrić, baš kao i pjevačica jedva je dočekala njezine koncerte
  • Ovog puta pozornost je ukrao rasplesani stariji par koji je zaplesao kao na plesnom podiju dok je pjevačica izvodila pjesmu "Ja za ljubav neću moliti"
  • Publika je oduševljeno podržavala par koji je dokaz kako romantika ne zna za godine

Nina Badrić jedva je dočekala koncerte i svoju publiku. Ovog puta podijelila je video sa svojeg koncerta koji je održala u Užicama u Srbiji u kojem se vidi kako je i publika jedva dočekala koncerte. Stariji par iz prvog reda oduševio je sve kada je zaplesao na Nininu pjesmu "Ja za ljubav neću moliti". Publika se razmaknula kako bi za rasplesani par stvorila plesni podij i plješčući podržala par. Par je izvodio razne plesne pokrete i zanosno se okretao plešući dvokorak.

Stars Nina Badrić slavila je 49. rođendan na koncertu u haljini dostojnoj holivudske dive, ali i vjenčanja

Snimka je ubrzo dobila mnoštvo komentara Nininih pratitelja: "Ovo je najiskreniji dokaz da ono što radiš i što daješ publici itekako ima smisla i itekako vrijedi, i to neprocjenjivo. Kako daješ, tako ti se i vraća. Hvala Nina, pozdrav i respect iz Novog Sada",  "Kako je ovo lijepo", "Ljubav neka je takva ili neka je nema", "Ovo je gušt vidjeti", pisali su oduševljeno. "Bilo ih je prekrasno gledati kako uživaju u životu i trenutku", napisala je Nina na storiju koji je objavila uz emotikon srca. 

"Kad si sit - nisi ljut" Pjevačica Lana Jurčević se ponovno osvrnula na komentare o svojoj kilaži

Naša uvijek raspoložena Nina dobila je i mnoge pohvale za svoj izgled, a pjevačica je nedavno otkrila kako već neko vrijeme ne jede meso, te se zahvaljujući tome osjeća odlično i nije umorna. ''Pa to mi je prirodno nekako došlo. Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", rekla je.

Stars Nina Badrić pokazala kako je uredila svoju vikendicu na Hvaru, oazu kojoj je vjerna svako ljeto

Posjeti Miss7.24sata.hr