Ljepotice i 'zvijeri': Ovo su atraktivne djevojke i supruge naših moćnih 'kauboja'

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Danas Hrvatska nastavlja put na Europskom prvenstvu u rukometu, a 'kauboji' će i dalje s tribina imati veliku podršku
  • Među brojnim navijačima bit će i njihove 'bolje polovice'
  • Njihova bezrezervna podrška našim igračima dovoljan je razlog da ih malo bolje upoznamo

Nove količine adrenalina, neizvjesnosti i zabave ponovo nam donosi naša rukometna repka koja danas nastavlja put na Europskom prvenstvu u kojem su domaćini Austrija, Norveška i Švedska. I dok od sjajnih dečkiju nećemo očekivati ništa manje od sjajne igre - išćekujući isped ekrana, mnogi su se odlučili i na glasno bodrenje naših kauboja s tribina. Posebnu podršku naša rukometna ekipa sigurno će dobiti i od svojih boljih polovica koje su uvijek uz njih u njihovim sportskim postignućima. Ne baš sasvim poznate javnosti, ove djevojke sigurno imaju veliku ulogu u uspjehu naših "kauboja". Hajdemo ih upoznati.

David Mandić i Ana Soldo

Mladi rukometaš ima razloga za neizmjernu sreću. David je u prosincu 2019. uplovio u bračnu luku sa svojom odabranicom Mostarkom Anom Soldo.

Iako je plan bio da se vjenčanje dogodi 2020. prije Olimpijskih igara, ovaj atraktivan mladi par izgleda nije mogao dočekati simbolično krunjenje svoje ljubavi

Marin Šipić i Andrea Saračević

Lijepa Andrea Saračević imala je sve što naš 22-godišnji kauboj Marin Šipić traži u djevojci. Njihova ljubav cvjeta već godinama unatoč vezi na daljinu.

Posebni su i njihovi zajednički trenuci s egzotičnih putovanja, poput onog u Indoneziji s kojeg su se vratili uoči početka priprema za Europsko prvenstvo. 

Luka Cindrić i Lara Stipetić

Luka Cindrić pronašao je sreću uz djevojku Laru Stipetić s kojom očekuje i dijete u travnju. Lara, baš kao i Luka, dolazi iz Ogulina te se je bila uspješna u rukometu neko vrijeme. Potvrđuje to i nagrada za najbolju sportašicu grada Ogulina koju je dobila 2011. godine. 

Luka i Ana Stepančić 

Visoki taman i zgodan Luka je dopustio da mu srce zarobi nježna, plava i prekrasna Ana.

Ovaj skladan bračni par vjenčao se u lipnju 2017., a imaju jednogodišnjeg sinčića Jakova. Svoj privatni život nastoje što više odvojiti od očiju javnosti. 

Rukomet Nevjerojatno! Naš rukometaš Luka Stepančić ima španjolskog dvojnika!

Matej Ašanin i Belen Aguirre

Belen Aguirre, ljepotica koja se nakon rukometne karijere posvetila onoj manekenskoj, osvojila je srce vratara hrvatske rukometne reprezentacije kauboja Mateja Ašanina. 
Upoznali su se u Lisabonu, a uglavnom gradu Portugala postali su roditelji malog Liama. Par trenutno živi u Zagrebu gdje su se preselili nakon što je Matej potpisao za Zagreb PPD.

Domagoj i Lucija Duvnjak

Domagoj je zasigurno jedan od naših najromantičnijih rukometaša. Svoju suprugu Luciju Duvnjak upoznao je kada su pohađali gimnaziju u Đakovu, a osvojio ju je svojom emotivnošću i skromnošću. 
Domagoj kaže kako su najprije bili prijatelji, a njezina dobrota, iskrenost te izgled potaknuli su ga na zaljubljivanje do ušiju


POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

Your browser doesn’t support HTML5 video


 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr