Lijepe supruge naših nogometaša - kojoj bolje stoji prirodni look?

Instagram @haileybieber
Naše mlade WAGS-ice objavile su fotografije u prirodnim izdanjima i ne možemo se odlučiti kojoj bolje stoji no-makeup look
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić i Dina Dragija uvijek nam izgledaju besprijekorno, a kad god ih vidimo u izdanjima bez šminke, lagano nas opere ljubomora. Predivne kože, kose i prodorno plavih očiju, ove su djevojke prave promotorice prirodne ljepote. 24-godišnja Izabel, supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, na Instagramu je objavila fotografiju u prirodnom izdanju, a njezini Instagram pratitelji zasuli su je komentarima "kako ima najljepšu kosu na svijetu" te kako "izgleda poput žive lutke". 

Ovo nije prvi put da smo vidjeli kako Izabel nosi prirodni look, dapače, ona je kraljica opuštenih izdanja i često nas oduševljava no-makeup makeup lookovima. I dok njezin suprug Mateo u novoj sezoni igra u dresu Chelsea, Izabel je u manje od mjesec dana postala miljenicom engleskih medija koji su je već svrstali na popis najljepših WAGSica. 

 Međutim, nije Izabel jedina prirodna ljepotica među ženama i djevojkama naših nogometaša, 21-godišnja Dina Dragija opasno joj konkurira svojim prirodnim izdanjima. Ova djevojka jednostavno sama po sebi izgleda kao da joj je mjesto na Victoria's Secret pisti pa naravno da baš kao i većina anđelica jednako savršeno izgleda i bez šminke...

Cijelog je ljeta predivna Dina objavljivala fotografije sa ljetovanja na kojima pozira u prirodnim izdanjima bez šminke, a nas samo zanima može li ova djevojka ikada ispasti loše na fotografijama?!

Kako ti se sviđaju prirodni lookovi naših WAGSica?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr