Lejla i Judita zablistale su na crvenom tepihu u dizajnerskim haljinama, a Jelena je bila čarobna u Zari

Instagram/Zara
Vidi originalni članak
  • Na otvorenju 25. Sarajevo Film Festivala pažnju su u raskošnim i glamuroznim haljinama plijenile tri domaće dame
  • Lejla Filipović zasjala je u cvjetnoj kreaciji Studija Kaftan, a Judita Franković Brdar u za ovu posebnu priliku krojenoj haljini eNVy rooma
  • Producentica Jelena Veljača nije se odlučila na dizajnersku kreaciju, već je svoju haljinu pronašla u Zari

U Sarajevu je sinoć otvoreno 25. izdanje Sarajevo Film Festivala, a otvorenje su pohodile i domaće zvijezde među kojima su se svojom pojavom istaknule Lejla Filipović, Judita Franković Brdar i Jelena Veljača. Tri dame odlučile su se za duge glamurozne haljine u kojima se plijenila pažnju okupljenih. Koja je po tebi najbolje odabrala?

Life&style Nesnosne vrućine još uvijek traju, ali mi znamo nekoliko trikova kako ćeš se rashladiti

Lejla Filipović

 

Bivša miss Hrvatske Lejla Filipović na otvorenju se pojavila u raskošnoj cvjetnoj toaleti koju potpisuje sarajevski Kaftan Studio. Za svoje glamurozno izdanje primila je niz komplimenata i izazvala opće oduševljenje prisutnih. Njezin suprug Tarika u čijoj se pratnji pojavila na otvorenju odlučio se na hrabro modno izdanje u kojem je spario prugaste i točkaste uzorke.

Judita Franković Brdar

 

Glumica Judita Franković Brdar na crvenom je tepihu pažnju plijenila u kraljevsko plavoj kreaciji domaćeg modnog dvojca eNVy room. Judita je inače ambasadorica ovog brenda te ne čudi što su dizajneri specijalno za nju kreirali ovu elegantnu haljinu otvorenih leđa i naglašenih rukava.

Sjajan izgled Wow i u 40-ima! Ovih 10 poznatih Hrvatica oduševilo nas je svojim fotkama s plaže

Jelena Veljača

 

Jelena Veljača ovog se puta nije odlučila na dizajnersku kreaciju već je sarajevskim crvenim tepihom prošetala u Zarinoj haljini. Ova duga haljina od satinirane tkanine s naglašenim V izrezom trenutno je dostupna po cijeni od 549,90 kuna. A kako je sama navela na svom Instagramu, producentica se nije odlučila izgled upotpuniti torbicom torbi već je umjesto nje jednostavno ponijela mobitel čija je zaštitna maskica odgovarala boji haljine.

 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr