"Lejla i ja smo se tri puta i razveli u pandemiji", rekao je Tarik Filipović Neveni Rendeli

Instagram@lejla.filipovic Lejla i Tarik Filipović
Vidi originalni članak
  • U talk-show miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima jučer su u goste stigli Tarik i Lejla Filipović
  • Jedan od najskladnijih parova iz svijeta poznatih, zajedno je već 15 godina, a u showu su otkrili kako su proveli vrijeme u pandemiji, te koliko su se zaželjeli "normalnog" života 
  • S Tarikom i Lejlom smijeha nije nedostajalo, a posebno su zabavna bila prisjećanja na prošla vremena

Online druženja sa zanimljivim gostima iz udobnosti vlastitog dnevnog boravka u režiji Nevene Rendeli Vejzović se nakon kratkog predaha nastavljaju. Nevenini jučerašnji gosti bili su glumac i TV voditelj Tarik Filipović i njegova supruga Lejla. Ovaj zabavni par nasmijao nas je svojim šalama, a otkrili su nam kako su provodili vrijeme u lockdownu, kad su zajedno bili 24 sata dnevno te kako je to utjecalo na njihov brak.

Lejla je otkrila kako je jedva dočekala ovaj period, pa se na vrućine rijetko žali. Pandemija je možemo reći, gotova, počela su druženja, a Tarik je rekao kako tijekom panedemije nisu gotovo nigdje išli, a s obzirom da žive u podsljemenskoj zoni i na Sljemenu su za nekoliko minuta, većinom su tih mjeseci uživali u prirodi. Otkrio je kako je i probudio pisca u sebi, te je puno pisao, a Lejla je dane kratila kuhanjem za obitelj.  

Stars "Skoro sam ostala neudana, svećenik je trčao za nama" otkrila je Antonija Blaće Neveni Rendeli

Nevena je upitala Lejlu kako je podnijela lockdown s tri muškarca u kući, no Lejla kaže da se to izbalansiralo. Naime, četiri mjeseca s njima je živjela Lejlina majka pa muškarci nisu potpuno prevladali, a Lejla je imala mamu za male ženske razgovore. Stan je dovoljno velik da svatko ima kutak za sebe kada se želi povući, pa je to olakšavalo "da svatko ima vrijeme za sebe kada se želi odvojiti".

Mnogo brakova raspalo se tijekom pandemije jer nisu mogli funkcionirati zatvoreni zajedno cijele dane, ali Tarikov i Lejlin ostao je jednako čvrst. Rekli su kako i inače kada nemaju poslovne obaveze puno vremena provode zajedno, pa im zajedničko vrijeme u lockdownu i nije bila velika promena. "Je li tako?", upitala je Lejla supruga na što je on kroz smijeh odgovorio "Tako je, da draga!" Našalio se glasinama koje su se mogle čuti u javnosti rekavši: "Mi smo se tri puta i razveli u pandemiji", ali u njihovom braku i nakon 15 godina cvjetaju ruže.

Tarik se osvrnuo i na Europsko nogometno prvenstvo, te je potvrdio Neveni kako za vrijeme utakmica on drži daljinski u rukama. Rekao je kako je i njihov mlađi sin lud za nogometom, te su obojica pomalo tužni što se Euro bliži kraju. Tarik i Lejla otkrili su kako su se oboje cijepili zbog povratka normalnom životu te kako bi zaštitili svoje najmilije, bake, djedove. Imali su mnogo dragih ljudi koji su imali teži oblik korone, te su odlučili da sj najbolje cijepiti se kako bi živjeli mirniji i opušteniji život.

Tarik je također otkrio kako mu se polako život vraća u normalu te se vraća glumačkim projektima. Otkrio je kako je hit predstava Predsjednici&Ca (Pretposljednja večera) čiji je autor nastala tako što je on sanjao bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović kako postavlja stol za večeru na koju dolaze svi bivši predsjednici, što Hrvatske, što Jugoslavije s ciljem da Hrvatsku izbave iz ove ne tako bajne situacije.

Došao je red i na njihove stare fotografije koje su Tarika i Lejlu veoma nasmijale. "Ovo je neki modni događaj, vidi se po mom izrazu lica." "Čekaj, čitaš novine na reviji?", primijetila je Nevena. "Pa da, ili autokartu recimo, gledam gdje je skretanje u Humu na Sutli", rekao je kroz smijeh Tarik. Njemu moda, čini se nije nimalo zanimljiva. No, zato se raznježio na fotografiju njihovog vjenčanja 2008. godine. Rekao je kako je to bio nezaboravan party.

Life&style Ovu Žensku priču ne želiš propustiti! U goste dolaze dvije mame blizanki, Nevena Rendeli i Mirna Medaković

U brzopoteznim pitanjima Tarik je otkrio kako više voli dvokorak od kola, a šećer mu je draži od Natrena. Rekao je kako između kave i čaja preferira kavu, a između Ćire i Dalića izabrao je Ćiru. Lejla je u brzopoteznim pitanjima rekla kako više voli sunčanje nego aktivni odmor. Za kraj ju je Nevena upitala isto pitanje kao i supruga, kolo ili dvokorak, a Lejla je također izabrala dvokorak.

U društvu Tarika i Lejle vrijeme je brzo proletjelo, a njihove šale možeš pogledati u snimci emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' koja je dostupna je na Facebook stranici miss7 kao i YouTube kanalu i na miss7 Instagramu.

Posjeti Miss7.24sata.hr