Lana na Instagramu pitala "Što za vas znači biti uspješan?" Odgovorila joj i Nina Badrić

Instagram Lana Jurčević
Vidi originalni članak
  • Lana Jurčević je na svome Instagramu postavila zanimljivo pitanje pratiteljima, a dobila je odgovor i od Nine Badrić
  • Mnogi su komplementirali Lanin izgled te joj uputili riječi hvale
  • Što za tebe znači uspjeh?

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je svojim pratiteljima postavila zanimljivo pitanje: "Što za vas znači "biti uspješan"?" Lana je dobila puno odgovora što za ljude znači uspjeh, a među njima našao se i jednostavan odgovor Lanine kolegice, Nine Badrić, koja je napisala: "Biti sretan." 

Nina Badrić odbila večeru s fatalnim holivudskim glumcem: "Bila sam zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba"

Našlo se tu raznih zanimljiv odgovora, a Lana je dobila i brojne komplimente za svoj izgled i lijepu fotografiju na kojoj u ružičastom sakou i poderanim trapericama, te savršenog make-upa sjedi u fotelji. Jedna pratiteljica ju je usporedila i sa poznatom glumicom te napisala "Naša Jessica Alba"

Što za ljude znači uspjeh?

Za velik broj ljudi uspjeh je, baš kao i za Ninu - biti sretan. Uspjeh je i raditi ono što voliš, kaže jedna pratiteljica. 

"Imati snage izdržati, ostati svoj kad budeš i "neuspješan, biti svjestan ništa nije stalno i nepromjenjivo, bilo uspjeh ili neuspjeh", lijepa je poticajna poruka koja se također našla ispod Lanine objave. 

Drugi smatraju kako je tajna uspjeha imati svoj mir te zdravlje i sretnu obitelj. 

Put do uspjeha Sad je i službeno: uspjeh muškarca ovisi (i) o ženi koju je oženio

Jedan muškarac koji je također komentirao Laninu objavu ističe kako je uspjeh individualna svar: "Potpuno individualno, netko je uspješan u poslu, netko u osvajanju suprotnog spola, opet ima onih koji su uspješni u igranju kladionice! Ja opet uspješno živim sa diabetesom ( sretan dan šećerne bolesti, sutra), radim, funkcioniram i boli me briga za sve!"

Jedna pratiteljica smatra kako biti uspješan znači imati dobrog frajera, dok druga kaže da je uspješan svatko tko preživi u Hrvatskoj. 

Posjeti Miss7.24sata.hr