Kristina Čilić i Nives Ivanišević: Dame koje rijetko imamo priliku vidjeti sinoć su zasjale na dodjeli nagrada

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • U Zagrebu je sinoć održana svečana dodjela priznanja najboljim hrvatskim tenisačima
  • Osim što je kući ponio nagradu, Goran Ivanišević je na dodjeli proslavio svoj 48. rođendan
  • Ipak, na svečanosti su posebnu pažnju svojim izgledom plijenile dvije supruge tenisača - Nives Ivanišević i Kristina Milković Čilić

Sinoć je u zagrebačkom hotelu Westin održana održala "Noć hrvatskog tenisa" na kojoj su hrvatski tenisači obilježili godišnjicu osvajanja Davis Cupa i primili nagrade za teniske uspjehe. Događanje je okupilo najistaknutija domaća teniska imena pa su se ondje između ostalih pojavili i Goran Ivanišević te Marin Čilić, kojima su uručena posebno priznanje za vrhunska ostvarenja i sportske rezultate.

Beauty Ako ovo jedeš svakodnevno tvoje će lice biti besprijekorno

Nives Ivanišević

Ipak, na samoj svečanosti pažnju i poglede okupljenih plijenile su njihove supruge, Nives i Kristina. Premda smo ih navikli vidjeti najčešće u casual izdanjima, obje su dame ovoga puta, kako i prliči prigodi, posegnule za svečanim haljinama. Voditeljica Nives Ivanišević je suprugu došla pružiti podršku odjevena u asimetričnu jarko ružičastu haljinu koja je sjajno isticala njezin preplanuli ten. Kombinaciju je upotpunila  srebrnim sandalama na petu i bež torbicom. Mnogi su primijetili kako Nives posljednjih mjeseci izgleda bolje no ikad. Za to su zaslužna njezina dva omiljena muškarca - sinčić Oliver te suprug Goran, koji je jučer imao čak dva razloga za slavlje. Naime, osim nagrade upravo je na jučerašnji dan proslavio svoj 48. rođendan! Supružnicima je ovo razdoblje uistinu ispunjeno veseljem jer su prije samo tjedan dana proslavili prvi rođendan svog mezimca. Tom prilikom je ponosna majka Nives s pratiocima na Instagramu rado podijelila fotografije s proslave.

Jesenski trendovi Jedan tip haljine ove se jeseni posebno izdvaja - pronašli smo divne modele od 140 do 350 kuna

Kristina Milković Čilić

S druge strane, konzultantica Kristina Milković Čilić pojavila se stilski ujednačena sa svojim suprugom Marinom. Odlučila se na dugu crnu haljinu s istaknutim dekolteom koja se veže u pojasu, a koju posebnom čine bijele točkice u različitim veličinama. Odjevnu kombinaciju je razigrala crvenim modnim detaljima i decentnim nakitom. Tijekom cijele večeri supružnici Čilić, koji su u travnju proslavili prvu godišnjicu braka, nisu skidali osmijeh s lica. Prema tebi, koja je supruga tenisača ovoga puta bolje odabrala?

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr