Je li ljubavnoj priči Tatjane Dragović i Vlahe Arbulića došao kraj?

Instagram @haileybieber
Prema njihovim profilima na Instagramu da se naslutiti kako im u ljubavnom gnijezdu više ne cvjetaju ruže
Vidi originalni članak

Početkom 2014. godine bivša supruga Gorana Ivaniševića Tatjana Dragović i mladi pjevač i maneken Vlaho Arbulić obznanili su javnosti početak nove ljubavne priče na domaćoj sceni. Unatoč tome što nisu potvrdili medijska nagađanja, u ožujku iste godine par je na svojim Instagram profilima objavio zajedničke fotografije koje su otkrile da je riječ o ozbiljnoj vezi. Njihova romantična priča navodno je počela prije Nove godine koju su zajedno dočekali u Beogradu. Tada su im društvo pravila i Tatjanina djeca iz braka s Goranom Ivaniševićem s kojim je manekenka u odličnim odnosima. 

Veze Petar Grašo: Istina o navodnom prekidu s Danijelom

I dok im mnogi nisu predviđali blistavu budućnost zbog razlike u godinama, Tatjana i Vlaho ubrzo su obznanili vijest o trudnoći manekenke. U listopadu iste godine postali su ponosni roditelji kćerkice Luce, a svoju sreću podijelili su s vojskom pratitelja na društvenim mrežama. Vlaho je objavio dirljivu poruku u kojoj  se osvrnuo na "zle jezike" koji su mu postali nevažni kada je primio u ruke svoju kćer. 

"Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama. Bilo je puno lijepih trenutaka s dobrim ljudima. Ali i zlih jezika u teškim trenucima... Sve to postalo je nevažno i prolazno kada se pojavila mala Luce. Tako mala, a tako jaka svjetlost. A ta svjetlost pojavila se puno prije današnjeg dana. Tijekom ovih 9 mjeseci, kroz svaku žrtvu i kušnju svojih roditelja, jačala je do danas. A jačat će i dalje dok u njoj kuca to malo snažno srce koje od početka prkosi svemu osim ljubavi... Ljubavi iz koje je nastalo, i ljubavi u kojoj će rasti", napisao je Vlaho ispod fotografije kćerkice.

Svoju sreću i zajedničke trenutke Tatjana i Vlaho nastavili su dijeliti s obožavateljima na društvenim mrežama, no čini se da je tome došao kraj. Naime, domaći par već neko vrijeme ne objavljuje zajedničke fotografije na Instagram profilima, a osim što se više ni međusobno ne "prate", manekenka je otišla korak dalje i obrisala je sve fotografije na kojima se nalazio Vlaho. Tome u prilog ide i činjenica da Tatjana trenutno ljetuje na Korčuli u društvu prijateljica, dok je Vlaho u Dubrovniku u društvu kćerkice i nećaka.

Je li u pitanju kraj ljubavne veze, samo svađa ili neka nova Instagram politika, pokazat će vrijeme.

Posjeti Miss7.24sata.hr