Koliko poznatih domaćih glumica i glumaca možeš prepoznati na ovoj fotografiji staroj 20 godina?

Instagram@ tihanaharapinzalepugin
Vidi originalni članak
  • Za tebe ovoga puta imamo jedan zanimljiv zadatak. Koliko poznatih domaćih glumaca i glumica možeš prepoznati na ovoj fotografiji?
  • Nju je uz opis "Kakav #tb" objavila Nataša Janjić Medančić, a ista prikazuje polaznike prve godine studija glume na Akademiji dramske umjetnosti u  Zagrebu
  • Fotografija je nastala prije dvadeset godina, a otkriva nama kako je glumica studentske klupe nekoć djelila s dvjema Jelenama - Veljačom i Otašević (tada Perčin)

Premda djeluju kako dječja igra, mozgalice pomažu u održavanju našeg zdravlja i doprinose razvoju kognitivnih sposobnosti. Ovoga puta za tebe smo pripremili nešto drugačiju mozgalicu koja će testirati tvoje poznavanje domaćih glumaca. Točnije rečeno, trebat ćeš prepoznati polaznike prve godine glume koji su svoj studij na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu započeli 2000. godine.

Life&style Nikad nećeš pogoditi koja je poznata Hrvatica na slici! Navikli smo ju gledati u puno ozbiljnijem izdanju...

Za ovaj povratak u prošlost zaslužna je glumica Nataša Janjić Medančić koja je spomenutu fotografiju objavila u sklopu Instagram priče. Neke od njezinih kolegica i kolega danas uvrštavamo u najpoznatije domaće glumce, prepoznaješ li ih i u studentskim danima?


Da, ne duljimo, pred tobom se nalaze imena svih polaznika klase. Tako smo imali priliku vidjeti kako je Nataša studentske klupe i pozornicu, između ostalih, djelila i s danas uspješnim glumicama Jelenom Otašević i Jadrankom Đokić, a tu su i pjevačica Renata Sabljak te producentica Jelena Veljača. U šali možemo reći kako je ovo jedna od rijetkih prilika u kojima glumca Mislava Čavajdu možemo vidjeti s kosom, a od njegovih poznatih kolega tu su i Amar Bukvić te Frano Mašković.

Stars Možeš li prepoznati ovu slatku djevojčicu s fotografije? I dalje je jako povezana sa svojim ocem

Inače, 39-godišnja Splićanka se može pohvaliti kako je na zagrebačku Akademiju 'upala' iz prvog pokušaja. Zanimljivo je kako je po završetku srednje škole upisala i novinarstvo, no drugi fakultet nikada nije završila. O odluci da se okuša kao novinarka svojevremeno je progovorila za Nacional kazavši sljedeće: "Novinarstvo mi je bila opcija u slučaju da ne upišem glumu, a činilo mi se da bih njime spojila široko gimnazijsko znanje i svoju komunikativnost, a radila bih nešto što zahtijeva neprestano usavršavanje i informiranje, uz dinamični tempo rada."

 

Posjeti Miss7.24sata.hr