Koja kraljica! Evo zašto je britanska misica vratila krunu

Instagram
Ova djevojka ima stav: 28-godišnja Zoiey Smale učinila je ono što bi malo koja djevojka na njezinom mjestu
Vidi originalni članak

Njezinoj sreći sigurno nije bilo kraja kad su je krajem lipnja okrunuli titulom najljepše u cijelom Ujedinjenom Kraljevstvu. No, 28-godišnja Zoiey Smale iz Nottinghamshirea je, revoltirana, prije nekoliko dana vratila krunu. A mi joj čestitamo na tome! Što je Zoiey izbacilo iz cipela? Zahtjev organizatora da do završnog kruga natjecanja u Ekvadoru "smršavi što je više moguće".  A ona nosi broj 38. 


Hm, ta djevojka je itekako fit, ona je zdrava i lijepa i naravno da ju je uputa organizatora zatekla. No, ona je učinila ono što ne bi napravila baš svaka djevojka na njezinom mjestu - umjesto da iz frižidera izbaci sve što ima više od 5 kalorija, ona je vratila krunu i obratila se putem Facebooka javnosti. "Žalosti me što još uvijek postoje organizatori natjecanja ljepote koji smatraju da moraš biti mršava da bi bila lijepa. Moje tijelo me nosi 20+ godina po ovoj zemlji, omogućava mi karijeru na koju sam jako ponosna, omogućava mi da nosim dijete i - najbolje od svega, moje me tijelo nikad nije izdalo". 
 

Natjecanja ljepote, napisala je Zoiey, trebala bi biti mjesta na kojima "prave kraljice osnažuju druge, na kojima sudjeluju pametne žene koje pomažu da se društvo ujedini. Neki od vas možda misle da je to što se povlačim kukavički, ali ja ne mislim da je u redu da moje lice zastupa vrstu morala u koju ne vjerujem. Vraćam krunu i novoj misici želim sve najbolje".  

Posjeti Miss7.24sata.hr