Kladimo se da će te fotka Janice Kostelić totalno raznježiti

Patrik Maček/PIXSELL
Proslavljena hrvatska skijašica jutros je oduševila sve objavom na Twitteru
Vidi originalni članak

Nakon što je 1. siječnja rodila sina Oskara, najtrofejnija hrvatska skijašica Janica Kostelić nakratko je nestala s društvenih mreža. To nam je, dakako, posve razumljivo i očekivano. Sportašica je poostala majka u 37. godini života, a sina je rodila u Petrovoj bolnici carskim rezom. Nakon nešto više od 20 dana, Janica se vratila na društvene mreže i to objavom na Twitteru.
 

Skijašica je objavila fotografiju iz 1985. godine, a na njoj se vide Janica i Ivica, danas 39-godišnjak, koji se nalazi u veoma poznatom ambijentu - u snijegu na Sljemenu Mali Kostelići nose punu zimsku opremu te sretno grickaju jabuku. Ma zar nisu preslatki?! Naime, već je dobro poznato da Janičino i Ivičino djetinjstvo, kao ni njihov sportski put, nisu bili nimalo lagani. Dobro je poznato da su Kostelići, danas okrunjeni brojnim nagradama i medaljama, spavali u šatorima i vozili se do skijališta u autu bez grijanja. Njihov sportski i životni put ovjekovječen je u dokumentarnom filmu Gnothi Seauton (Upoznaj samog sebe). 

Sportska povijest i njihovo Sljeme sigurno je i danas snažna spona koja Janicu i Ivicu čini toliko bliskima. Možda se za nekoliko godina ovoliko slikaju mali Oskar te Ivičini sinovi - Ivan (3) i Leon (2). 

Posjeti Miss7.24sata.hr