Kim prije otkrila spol bebe gledateljima emisije, nego sestri Kourtney!

instagram @janko_popovic_volaric
Potvrđeno je da stiže četvrta beba u obitelj West - čestitamo!
Vidi originalni članak

Već danima se šuška kako najpopularnija reality zvijezda na svijetu, Kim Kardashian, očekuje svoje četvrto dijete s reperom Kanyeom Westom. Par već ima troje djece - North (5), Sainta (3) i Chicago (1). Chicago danas slavi svoj prvi rođendan, a reality zvijezda jako je često ponavljala da želi veliku obitelj, poput one u kojoj je ona odrasla. 
Izvori su za US Weekly prije nekoliko tjedana otkrili da Kim i Kanye opet koriste usluge iste surogat majke koja je na svijet donijela Chicago te da njihova četvrta beba stiže u svibnju. Kim nije skrivala da je, u svom iskustvu surogat majčinstva, bila jako zadovoljna i surogat majkom te agencijom koja joj je asistirala u procesu.
Ipak, izvori sada tvrde da Kiminu bebu na svijet donosi druga mama jer je bivša surogatica već čeka dijete za drugi par. 

Sada je konačno stigla i potvrda iz obitelji West. Kim je, naime, sa sestrama Khloe i Kourtney jučer gostovala u emisiji ''Watch What Happens Live'', a voditelj je započeo priču o prinovi u obitelji te je pozvao gledatelje da izaberu ime za novu bebu, a ponudio je opcije East, South, Calabasas ili Lil' Kris. Kim je odmah rekla da ne uzima u obzir nijedno od tih imena, iako je izbor gledatelja ime Calabasas. 

''Radite li na novom djetetu?'' - upitao je Andres Cohen, voditelj emisije koji također trenutno čeka dijete.  ''Radimo.'' - odgovorila je Kim. ''Imate li već termin? Znate li spol?'' - nastavio je voditelj.

''Imamo. Termin je uskoro. A čekamo dječaka!'' - rekla je uzbuđena starleta kojoj je sestra Kourtney u tom trenutku ''prigovorila'' da spol nije rekla ni njoj. Svi su bili veoma iznenađeni što je jedna Kardashianka spol podijelila tek tako, ali Kim je tada otkrila kako se napila na božićnoj zabavi pa se ne sjeća kome je sve već otkrila vijesti.  

Stars Vjerovala ili ne, ove stvari ipak možemo zahvaliti Kim Kardashian

Broj beba Kardashian raste prosječnom brzinom od tri bebe na godinu i jedva čekamo saznati što nam sve spremaju ove godine. Već se naveliko šuška da i Kylie i Khloe rade na svojim prinovama pa nam preostaje da spremno čekamo nove dramatične objave.


 

Posjeti Miss7.24sata.hr