Kim Kardashian: Ovo mi je najdraži dar za Božić!

Instagram
Ma kakve dionice, Kanye! Tvoja supruga je dobila nešto što joj se puno više sviđa od silnog bogatstva koje si joj stavio pod bor
Vidi originalni članak

Teško je povjerovati da je nešto moglo nadmašiti skupi dar Kanyea Westa supruzi Kim Kardashian za ovaj Božić! On joj je, naime, poklonio čak 920 dionica Disney kompanije, 995 Adidasovih dionica te nepoznat broj onih Netflixa, Amazona i  Applea. No ispada da su i ti silni papiri bezvrijedni ako nemaš ono najbitnije – zdravlje! Upravo je jedna poboljšana zdravstvena dijagnoza uljepšala Božić najpoznatije svjetske starlete i time zasjenila i skupocjeni Kanyeov dar. Naime, na svom je instagramu Kim Kardashian podijelila fotografiju na kojoj se vidi njezina noga i psorijaza koja je skoro u potpunosti nestala. Kim je dodala kako joj je to najdraži dar za Božić! 


Kontroverzna 37-ogodišnja reality zvijezda s ovom se kožnom bolešću bori već sedam godina. Sve je krenulo crvenim točkama na nogama uz jak svrbež, a iako je mislila da se radi o nekoj vrsti osipa, Kim je dijagnosticirana psorijaza. Bolest se polako proširila na obje noge, a stanje joj se alarmantno pogoršalo nakon pljačke koju je doživjela u Parizu krajem prošle godine! Kim je proživjela velik stres jer su je provalnici vezali te joj prijetili pištoljem. Ostala je tada bez milijunske vrijednosti u nakitu, ali sve je to ostavilo traga i na njezinoj psihi, te je Kim saopćila svijetu da joj se psorijaza usljed svega proširila i na lice!

 

Ovog Božića, čini se, sve je na svome mjestu pa se i psorijaza, koja toliko muči majku dvoje djece i najpoznatiju reality zvijezdu u svijetu, povukla! 

Posjeti Miss7.24sata.hr