Khloe Kardashian očitala lekciju svima koji su je nazivali debelom

Davor Puklavec/ Pixsell
Prije nekoliko godina tvrdila je kako su teške kosti glavni krivac za njenu borbu s viškom kilograma, a sada više ne vjeruje u to...
Vidi originalni članak

Khloe Kardashian je do prije nekoliko godina bila poznata kao "deblja" sestra obitelji Kardashian - Jenner. No, stvari su se u jednom trenu počele mijenjati, a rezultati koje je do sad postigla zbilja su zapanjujući.

Reality zvijezda je nedavno dobila emisiju "Revenge Body" kojoj će glavni cilj biti pomaganje ženama da se riješe suvišnih kilograma i dovedu se u top formu. Kako se i sama dugo vremena borila s viškom kilograma upravo je ona prepoznata kao najbolje zaštitno lice spomenute emisije.

U sklopu promocije emisije odlučila se na svom Instagramu prisjetiti i vlastitog nekadašnjeg izgleda. Osim što je mnoge njena transformacija šokirala, Khloe se pobrinula i da se ovim putem suptilno obračuna s ljudima koji su je nazivali debelom.

"Da mi je netko prije pet godina rekao kako ću biti potpuno zaljubljena u vježbanje i zdrav život, da ću biti inspiracija mnogima, da ću druge poticati na promjenu - nasmijala bi mu se u lice. Ja? Ovako bucmasta? Nema šanse!", napisala je Khloe u opisu objave na kojoj se nalazi fotografija nje nekada i danas.

"Ne mogu vjerovati koliko sam postigla! Ne mogu vjerovati da sam ono bila ja. Ostanite pozitivni kad je u pitanju vaše tijelo, vaše zdravlje, vaše mentalno stanje, vaš trening i sve što možete postići, i tako ćete vjerojatnije uspjeti. Moje putovanje bilo je moje i učinila sam ga samo zbog sebe. Pod vlastitim uvjetima i na vlastiti način. Uzdravlje svima koji pokušavamo biti bolji nego što smo bili jučer", zaključila je.

Nedugo nakon toga objavila i drugu fotografiju na kojoj je promjena još očiglednija te je istaknula kako nije riječ samo o tjelesnoj, već i o duhovnoj i tjelesnoj transformaciji

Posjeti Miss7.24sata.hr