Kendall Jenner sada ima boju kose koju godinama obožavaju mnoge žene i koja je očito još uvijek veliki hit

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Korijenje njene tamnosmeđe kose blijedi do zlatne karamel nijanse
  • Čini se da je manekenka „podlegla“ popularnom načinu bojenja kose - tzv. ombre – gdje se kosa boji tako da korijen i vrhovi imaju različite nijanse boja, odnosno tamnija je pri korijenu te sve svjetlija prema vrhovim
  • Svoje fotografije s novom bojom kose podijelila je na Instagramu…

Kad je riječ o Kendall Jenner, manekenki, članici ekipe Kardashian-Jenner, njezina kosa je gotovo uvijek u središtu pozornosti. Dakle, čak i ako objavi fotografiju na Instagramu koja nema nikakve veze s njezinom kosom, to može ukrasti show, osobito kad ima drugi izgled osim potpisanog sjajnog, tamnosmeđeg stila. A takav je slučaj u nizu fotografija koje je nedavno objavila na Instagramu.

Jenner je podijelila tri fotografije u kojima uživa u lijepom vremenu Južne Kalifornije – odjevena u crno pored prekrasnog bazena s pogledom na planine. Vidimo je iz više uglova, ali to je na prvoj fotografiji na kojoj je okrenula leđa fotoaparatu i savija se unatrag, pa se njezina kosa dobro vidi. Korijen kose joj je u prirodnoj tamnosmeđoj nijansi, a boja prelazi u zlatnu karamel nijansu prema vrhovima.

Nije sasvim jasno je li Jenner posjetila kolorista kako bi namjerno dala boji kose gradijentni izgled ili je to samo prirodna evolucija nekoliko brzih promjena koje je napravila ranije u jesen. U rujnu je Jenner sve iznenadila izbjeljivanjem kose koju je pokazala šetajući revijama Burberryja u Londonu te revijama Versacea i Fendija za vrijeme Milanskog tjedna mode s pješčanom plavom kosom - boju koju na njoj nikada nismo vidjeli (bez perike).

Life&style Frizeri otkrivaju 8 trikova da kosa duže ostane čista, ali i zadrži volumen

 

A onda, samo nekoliko dana kasnije, kosa joj je obojena ponovno u gotovo crnu boju za dodjelu nagrada Emmy. I kao što vam može reći svaka žena koja je ikada stavila tamnu boju na svjetlu boju, tamna boja će neizbježno izblijediti i pustiti da svjetliji tonovi provire, bez obzira na to je li tvoja kosa bila prirodno tamna.

Trenutačna boja kose slavne manekenke - slučajna ili namjerna - izgleda fantastično i sigurno će nekoliko njenih obožavateljica otrčati u frizerski salon kako bi imale sličnu boju...
 

Tvoja kosa Čini kožu sjajnijom, a pogled izraženijim: Zlatna plavuša divna je trend boja kose za ovu jesen koju lako mogu postići i brinete

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr