Kći Charlieja Sheena tvrdi da je živjela u nasilnom kućanstvu i sretna je što je "pobjegla" svom tati

instagram@samisheen Sam Sheen
Vidi originalni članak
  • Kći slavnog glumca Charlieja Sheena objavila je video u kojem navodi kako je bila "zarobljena u nasilnom kućanstvu"
  • Godinu dana kasnije, 17-godišnja Sam sretna je što je otišla živjeti s tatom
  • Iako su optužbe na račun glumice Denise Richards možda samo tinejdžersko protestiranje, nije joj bilo ugodno čuti ove riječi

Sam Sheen, 17-godišnja kći glumca Charlieja Sheena i Denise Richards, slavi godinu promjena. U TikToku koji je prvotno objavila javno, a od tada ga je učinila privatnim, tinejdžerka je rekla da je prije godinu dana bila "zarobljena u nasilnom kućanstvu i mrzila samu sebe". Nakon natpisa da je najstarija kći Charlieja Sheena bila "zarobljena" u "nasilnoj" kući, glumac je potvrdio da se Sami iselila iz doma u kojem je živjela s majkom i trenutno živi s njim.

Tinejdžerka je nedavno postala viralna nakon što je objavila TikTok video zapis u kojem je detaljno opisala "bijeg" koji je napravila od onoga za što navodno kaže da je zlostavljački dom, koji je dijelila sa svojom majkom. Navodno se preporodila otkad se preselila kod tate. Čini se da Sam optužuje svoju majku da ju je psihički zlostavljala. U videu na TikToku napisala je: "Na današnji dan prije godinu dana: zarobljena u nasilnom kućanstvu, mrzila sam sebe, danima ne bih jela i spavala, ludo depresivna, mrzila školu itd ...", piše u svom emotivnom postu.

Stars Sam Sheen, kći Charlieja Sheena priznaje da joj djetinjstvo uz takva oca nije bilo lako

Tvrdi da joj se život poboljšao nakon što je odlučila napustiti Deniseinu kuću.U nastavku se pojavljuje očito sretnija Sam i govori svojim sljedbenicima koliko joj se život poboljšao, napisavši: "Sada: konačno se iselila iz paklene kuće, prošla duhovno buđenje, imam dvije mačke, puna ljubavi prema sebi i napustila srednju školu."

Izvanbračna kći Borisa Beckera, iz "petominutne afere na stubištu" isti je tata iako je tvrdio da nije njegova

Sam je svoj post završila nasmijanog lica. Iako zapravo nije prozvala Denise u objavama, izvor je rekao da je živjela s majkom tijekom navedenog vremenskog okvira. Izvor blizak obitelji tvrdi da njezine optužbe spadaju u kategoriju tinejdžerske tjeskobe, a ne zlostavljanja. Upućeni bliski Denise rekao je da se Sam jednostavno bunila protiv pravila svoje majke. "Denise je postavila normalna pravila koja bi postavio svaki roditelj", objasnio je izvor. "Ona je mama i roditelj i postoje pravila. Sami se nije željela pridržavati pravila."

Stars Ova djeca su apsolutna kopija svojih slavnih roditelja, da ne povjeruješ koliko su slični

Iako stvari možda nisu tako strašne koliko zvuče, bivšoj Charlievoj partnerici Denise ovo je očigledno bilo jako teško čuti. "Denise jako voli svoju kćer i tužna je zbog situacije", rekao je izvor. "Charlie nije podržavao provedbu Deniseinih pravila. On ima drugačiji način roditeljstva i Sami je odlučila živjeti s tatom", otkrio je izvor.

Posjeti Miss7.24sata.hr