Kći Charlieja Sheena i Denise Richards izrasla je u pravu ljepoticu, a kome je više nalik, mami ili tati?

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Najstarija kći glumačkog para Charlieja Sheena i Denise Richards snimila je svoju prvu modnu kampanju te najavila svoj put u svijet showbiznisa
  • Sami Sheen (17) dugo je maštala o karijeri modela, no njezina majka je donedavno smatrala kako je to bila premlada
  • Premda joj je djetinjstvo obilježio javni sukob njezinih roditelja, nesuglasice su danas iza njih te radi na obnovi odnosa s ocem 

Američki glumački par Charlie Sheen i Denise Richards u svom četverogodišnjem braku je dobio dvije kćeri, Sam i Lolu, a čini se kako je starija odlučila krenuti stopama svojih slavnih roditelja. Naime, 17-godišnja Sam, koja preferira da ju nazivaju Sami, snimila je ovih dana svoju prvu modnu kampanju te time najavila svoj put u svijet showbizza.

Kada je Denise na društvenim mrežama krajem prošle godine objavila fotografije svojih kćeri mnogi su njezini pratitelji komentirali kako su djevojke izrasle u prave ljepotice te da im se smiješi uspješna manekenka karijera. A sudeći prema najnovijim informacijama izgleda kako su bili u pravu.

 

Obiteljsko stablo Za kćer Monice Bellucci kažu da je još ljepša od svoje prelijepe majke, slažeš li se ti?!

Ostvarena želja

Ova situacija nije iznenadila ni njezinu majku Denise koja je u nekoliko navrata istaknula kako njezina kćer ima veliku želju okušati se u modelingu, no to joj je dopustila tek nakon što je napunila 16 godina. "Uvijek je pokazivala interes za to tijekom mojih snimanja pa da budem iskrena to je bilo poput stažiranja", istaknula je jednom prilikom Denise otkrivajući i kako je starijoj kćeri udijelila i jedan savjet. Budući da se i sama okušala u svijetu mode poručila joj je sljedeće: "Rekla sam joj da nema garancija i da se zabavlja s tim".

Slavni sinovi Bon Jovijev sin slika je i prilika svoga oca u mladim danima, zar ne?!

Ponosna majka

A kada je početkom ožujka proslavila rođendan, majka joj je putem društvenih mreža uputila i dirljivu poruku. "Blagoslovljena sam što sam tvoja mama. Toliko se divim tvojoj individualnosti, snazi, ljubavi prema životinjama, suosjećanju, povjerenju, strasti zbog koje se već u tako ranoj dobi uvijek se zalažeš za ono što ste smatraš ispravnim. Dodala je i kako smatra da je "najbolja starija sestra, kći, prijateljica i veliki uzor svojim vršnjacima".

Life&style Hej, mame! S ovih 9 stvari najviše živcirate svoje kćeri i sinove tinejdžere

Popravljen odnos s ocem

Fotografije s društvenih mreža sugeriraju kako Sami uživa u tipičnom životu jedne 16-godišnjakinje pa tako slobodno vrijeme provodi u druženju s prijateljima, a sklona je i eksperimentiranju s izgledom pa tako nerijetko mijenja boju kose i modni izričaj. Što se tiče njezinog odnosa s ocem Charliejem, on nije uvijek bio na zelenim granama, no u posljednje vrijeme problematični glumac posebno se trudi održati blisku vezu sa svoje petero djece pa tako trenutke zajedničkog druženja rado dijele i na društvenim mrežama. 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr