Katie Holmes opet blista: s novom, ležernom bob frizurom izgleda poput djevojčice

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Stil ove glumice obožavamo, ima nepogrešiv smisao za modu, no njezine omiljene frizure, rep, punđa, kosa iza uha često djeluju "preozbiljno"
  • Sad se i Katie odlučila na dugi bob, blago valovit i s razdjeljkom sa strane - zablistala je i pomladila se
  • Ako je to njezin "osvetnički look" nakon prekida s Jamieom Foxxom u kolovozu, potpuno je uspio

Bila je ovo teška godina za Katie Holmes, 41-godišnju glumicu o kojoj mnogi još uvijek, sedam godina nakon razvoda, govore kao "bivšoj supruzi Toma Cruisea" kojeg su, kao i njihov brak pratile mnoge kontroverze. Nepravedno. Mnogo je od tada prošlo vremena, novih uloga, a nakon nekoliko godina skrivanja  saznalo se da je godinu nakon razvoda od Cruisea započela vezu s kolegom Jamieom Foxxom. No, otpočetka ove godine šuška se da njih dvoje prekidaju. Prvo je on u veljači izjavio da je ponovno single, pa je to opovrgnuto jer se par na nekoliko važnih događanja poput Met Gale pojavio zajedno, pokazujući da je sve u redu. Da bi napokon veza pukla u kolovozu.

LIFESTYLE Čaj, kava, kakao... Ako piješ tople napitke, na jednu stvar bi trebala pripaziti

Nakon toga, viđali smo samo Katiene neformalne fotografije koje bi paparazzi uhvatili dok hoda gradom - uvijek savršeno odjevena, čak i u najležernijem trenutku - obožavamo njezin stil! No s jeseni Katie se ponovno počela pojavljivati na društvenim događanjima. Izgleda da je ovo njezin "osvetnički look". Na partyju za otvorenje nove Nordstormove trgovine u New Yorku pojavila se s novom frizurom, lepršavom i mladalačkom i doista joj je oduzela 20 godina"

Kate često nosi rep, čak i na crvenom tepihu, punđe i općenito voli kosu dignutu od lica. Čak i ako je kosa raspuštena, barem su pramenovi s jedne strane lica zataknuti iza uha. Ovakve, klasične i elegantne frizure glumici su u mladosti dodavali koju godinu, ali to je bio njezin stil. Sada, uoči 42. rođendana (18. prosinca) izabrala je mladenačku, lepršavu frizuru i pokazala koliko je doista mladolika. I Katie se, kao i vojska drugih žena, i gotovo svih celebsica odlučila na bob i to duži, blago valovit i s razdjeljkom u sredini. Pohvale! I njoj i frizeru...

Posjeti Miss7.24sata.hr