Kate ima genijalan trik da joj ne spada štikla!

Getty Images
Najdraža vojvotkinja je puna aseva u rukavu, a ovaj je vezan za nošenje potpetica na koje je ionako stalno osuđena - oduševit ćeš se
Vidi originalni članak

Ona je moderna, ali profinjena, odvažna i stylish. Pričamo naravno o Kate Middleton od koje praktički svakodnevno skupljamo modne i beauty savjete - najbolji lak za nokte, najbolji ruž za usne, haljine iz Zare, a sada i brend najlonki. O da, Kate nosi specifične hulahopke s ljepljivim potplatima kako bi joj štikle uvijek savršeno stajale. 

Brend John Lewis proizvodi ove najlonke već dugo vremena, a dolaze u nijansama nude, crna i tan te koštaju 45 kn, a možeš ih naručiti putem eBayja ili Amazona. Ove najlonke su posebno dizajnirane s ljepljivim potplatom koji onemogućuje stopalu da klizi čime je nošenje potpetica ne samo sigurnije, već i udobnije. Opće je poznato kako dame iz kraljevske obitelji moraju nositi čarape na službena događanja , pa smo tako imali i puno prilika vidjeti Kate u najlonkama - izgleda upravo u ovima!


Žene iz kraljevske obitelji su pune trikova (ne zaboravimo na miss Markle!) pa tako osim ovih najlonki, nose odjeću od tkanina koje su teške i padaju tako da se uz pametan kroj uopće neće micati (pa ni dizati puhne li kakav vjetrić), a ponekad nose i broj veće cipele kako bi izbjegle žuljeve nakon cjelodnevnog hodanja. Naučili smo!


Moda Tenisice koje nosi Kate Middleton snižene na samo 230 kuna

Posjeti Miss7.24sata.hr