Kate i William u kazalištu: Vojvotkinja zablistala u zelenoj haljini, istoj koju je nosila prije dvije godine

Chris Jackson/PA Images/PIXSELL Kate Middleton
Vidi originalni članak
  • Kate i princ William rado su viđeni gosti na svim važnijim svečanostima diljem Ujedinjenog Kraljevstva
  • Na nedavnoj su gala večeri zablistali u modnim kombinacijama i dokazali svoj nepogrešiv modni ukus
  • Prelijepa vojvotkinja odlučila se za smaragdnozelenu svjetlucavu haljinu koju smo imali priliku vidjeti i ranije

Kate Middleton i princ William bili su gosti na večeri u organizaciji dobrotvorne ustanove Royal Variety Charity u slavnoj londonskoj dvorani  Royal Albert Hall. Ovo je četvrto službeno pojavljivanje kraljevskog para na događaju koji se organizira pod pokroviteljstvom kraljice.

Cilj projekta i održavanja ovakvih svečanih događanja je pružanje financijske pomoći zabavljačima i umjetnicima diljem Ujedinjenog Kraljevstva kojima je potrebna pomoć zbog bolesti, starosti i drugih nedaća, a večera se održava svake godine.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea i ovaj su put zablistali među gostima, posebice zahvaljujući i besprijekornoj toaleti. Kate je bila odjevena u svjetlucavu haljinu boje smaragda čija je dizajnerica Jenny Packham.

Predivna Kate poznata je po tome da svoje kombinacije nosi i više puta pa smo je tako u ovoj haljini mogli vidjeti 2019. godine dok je kraljevski par bio u posjeti Pakistanu.

Ove su godine na svečanoj večeri uzvanike zabavljali Rod Stewart, Ed Sheeran i James Blunt, ali i postave mjuzikla koji su osvojili West End, Moulin RougeMatilda te članovi trupe Cirque du Soleil. Bili su tu i performansi drugih umjetnika i nastupi komičara, a izvođači su na taj način u velikom stilu najavili i izlazak iz perioda prekida održavanja velikih zabavnih programa i okupljanja tijekom pandemije.

Osim toga, ovaj je datum bio važan i zbog još jednoga detalja, a to je stogodišnjica kraljevskoga pokroviteljstva. Naime, tradicija je započela još u vrijeme vladavine kraljičinog djeda, kralja Georgea V. davne 1921. godine.

Stars Nikad ljepša! Kate Middleton zasjenila je sve na premijeri filma o Jamesu Bondu, svi pričaju o djevojci u zlatnom!

Kate i William nedavno su pak proslavili 11. godišnjicu braka, a ovo je bilo još jedno zanimljivo modno pojavljivanje nakon onoga na rujanskoj premijeri novoga Bondovog filma, No Time To Die.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr