Kaley Cuoco udala se u kombinezonu, ali nije prva koja je odabrala hlače...

Instagram
U posljednje vrijeme u bridal svijetu vlada sve veći trend takozvanih "neobičnih" vjenčanica. Posljednja u nizu koja nas je podsjetila na to je i američka glumica Kaley Cuoco
Vidi originalni članak

Svi je znamo kao Penny iz Teorije velikog praska, a sada i kao super cool mladenku koja prkosi uobičajenim "pravilima" tradicije. Kaley Cuoco, 32-godišnja američka glumica udala se za džokeja Karla Cooka na predivnoj ceremoniji koju smo zaboravili iste sekunde kad smo vidjeli fotke ovog kombinezona!

Na pravoj ceremoniji Kaley je nosila bijelu čipkastu vjenčanicu s potpisom brenda Reema Acra, ali se zato kasnije presvukla u nešto još bolje - kombinezon Tadashija Shojija!

Međutim, ovo nije prvi put da smo poznate mladenke vidjeli u netipičnim bridal lookovima. Kombinezoni, odijela, jarke boje - slavne cure znale su nas itekako iznenaditi i oduševiti genijalnim netradicionalnim odabirima, a jedne od prvih u nizu koje nam padaju na pamet su Solange Knowles, Emily Ratajkowski i Olivia Palermo.

Solange u Stéphane Rolland kombinezonu, Emily u Zarinom odijelu i Olivia u Carolina Herrera topu i suknji

Solange Knowles, sestra slavne Beyonce, svakako je jedna od prvih koju smo vidjeli u totalno netradicionalnom svadbenom outfitu. Pjevačica se 2014. godine udala za dugogodišnjeg partnera Alana Fergusona u apsolutno savršenom kombinezonu boje bjelokosti s potpisom njenog prijatelja i dizajnera Stéphanea Rollanda.
Iste godine svojim je bridal odabirom iznenadila i trendseterica Olivia Palermo, koja je za najvažniji dan u svom životu odabrala top i suknju od tila s potpisom svoje omiljene dizajnerice Caroline Herrere.
I naravno, svi još uvijek živo pamtimo kakvo je ludilo nastalo kad je model Emily Ratajkowski nenadano objavila fotke s vjenčanja i otkrila kako je za tu priliku odabrala ni više ni manje Zarino odijelo boje senfa! Trebamo li uopće reći kako se u Americi rasprodalo u roku par minuta...?

U svakom slučaju jako nam se sviđaju pomalo pomaknuti i hrabri odabiri ovih slavnih cura i jedva čekamo vidjeti što nas čeka dalje!

Posjeti Miss7.24sata.hr