Kakav badić nose Lana, Anita, Severina i druge poznate cure?

Instagram @Lana Jurčević
Znamo što na plaži nose naše zgodne slavne dame i odmah smo ih iskoristili kao inspiraciju za super stajliš ljeto
Vidi originalni članak

Ljeto je obično sezona u kojoj nam naše poznate cure na Instagramu serviraju najbolje fotke. Od scenarija i outfita pa sve do bikinija i dalekih putovanja. Bez obzira na sve, naše slavne cure oduvijek su nam bile inspiracija broj jedan.

Možda se spremaš za ljetovanje, a možda si već na pola puta tamo. Ako još uvijek nisi sigurna kakav kupaći kostim odabrati ili što uopće spakirati, donosimo malo inspiracije direktno s hrvatskih plaža jer ove zgodne cure znaju što se nosi. 

 

 

S donjim dijelom visokog struka ove sezone ne možeš pogriješiti. Na Severini i Ivi Leko izgledaju apsolutno savršeno! S druge strane, jednodijelni badići vladaju ljetnom sezonom 2017. i naše slavne cure to jako dobro znaju...

 

 

 

 Kad imaš ovakvu guzu, naravno da nosiš polu tange...

 

Naše poznate Lane očito jako vole trokutiće. Dok jedna bira vesele boje, druga nosi geometrijski print. U svakom slučaju ovo je model bikinija koji uvijek možeš nositi i nikad nije dosadan.

 

 

 Doduše, kad imaš ovakve trbušnjake, svaki bikini na tebi dobro stoji. Da, ljubomorni smo i da, želimo ih i mi. Je l' sad kasno za njih? (šmrc.)

 

 

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr