Kako tužno... Sophie, kći preminulog Lukea Perryja, oglasila se emotivnom porukom na Instagramu

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Glumac Luke Perry preminuo je 4. ožujka od posljedica moždanog udara
  • Brojni prijatelji, kolege i obožavatelji oprostili su se od njega na društvenim mrežama
  • Oglasila se i njegova 18-godišnja kći Sophie na svom Instagram profilu

Još je uvijek teško povjerovati da nas je napustio poznati televizijski i filmski glumac Luke Perry. Preminuo je 4. ožujka od posljedica moždanog udara. Nakon što je doživio moždani udar, Luke je prevezen u bolnicu u kritičnom stanju, a poslije četiri dana borbe izgubio je životnu bitku. 
 

Uz Lukea su do posljednjeg trenutka bili njegov 21-godišnji sin Jack, 18-godišnja kći Sophie, zaručnica Wendy Madison Bauer, bivša supruga Minnie Sharp, majka Ann Bennett, očuh Steve Bennett, brat Tom Perry, sestra Amy Coder i drugi bliži prijatelji.

Tužnu vijest priopćio je njegov predstavnik Arnold Robinson, koji je u ime glumčeve obitelji zamolio medije za privatnost: "Obitelj cijeni potporu i molitve za Lukea koje pristižu iz cijelog svijeta te s poštovanjem mole za privatnost u ovo vrijeme velike tuge. U ovom trenutku detalji neće biti objavljeni."

Stars Tužna vijest: zvijezda serije Beverly Hills 90210, Luke Perry, preminuo je od posljedica moždanog udara

Dva dana nakon očeve smrti, na svom Instagram profilu oglasila se Sophie Perry. Objavila je fotografiju s ocem uz koju je napisala:

"Toliko toga mi se dogodilo proteklog tjedna. Sve se događa veoma brzo, vratila sam se iz Malavija kako bih bila sa svojom obitelji, a u posljednja 24 sata primila sam brojne poruke podrške. Ne mogu pojedinačno odgovoriti na svaku od brojnih prelijepih i dirljivih poruka, ali sam ih vidjela, zahvalna sam na porukama podrške upućenima mojoj obitelji i meni. Ne znam sa sigurnošću što trebam napraviti u ovoj situaciji jer to nije nešto o čemu vas uče kako se nosite s tim, posebice kada se sve odvija u očima javnosti. Hvala vam na ukazanoj ljubavi."
 

Glumac je prije svoje smrti napisao oporuku u kojoj je sve ostavio svojoj djeci, a ono što je mnoge iznenadilo je podatak da svojoj zaručnici nije ostavio ništa. Luke i Wendy svoju su vezu dugo skrivali, a nisu se oglašavali čak ni kada se počelo šuškati o njihovim zarukama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr