Kako su Franka i Vedran proveli posljednju večer prije vjenčanja?

Instagram @haileybieber
Nakon mjeseci i mjeseci šuškanja i nagađanja, napokon je stigao i taj dan. Franka i Vedran okrunit će svoju šestogodišnju ljubav brakom, prema svemu sudeći - vjenčanjem godine!
Vidi originalni članak

Jedan od omiljenih parova domaće zvjezdane scene, pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka, nakon 6 godina sretne ljubavi, danas postaju supružnici! Par, koji je svoju vezu držao podalje od očiju javnosti i svoju intimu strogo držao za sebe, na svojim je Instagram profilima ipak otkrio kako su svadbena veselja počela još sinoć...

LJUBAVNA PRIČA Franka i Vedran sutra će se vjenčati - prisjetili smo se kako je tekla njihova ljubavna priča

Kao što već ranije saznajemo, par će zavjete razmijeniti u crkvi sv. Petra u Balama u Istri, a slavlje će se potom nastaviti na 12-hektara velikom i mega raskošnom istarskom imanju Meneghetti, na kojem će goste zabavljati Tony Cetinski i gosti iznenađenja. Upravo na imanju Meneghetti još su sinoć počela prva svadbena slavlja budućeg para!

Nama izgledaju maksimalno spremni za sudbonosno DA!

Sretni par je na Instagramu objavio prve fotografije s imanja, a Vedran je svoju buduću gospođu Ćorluku upitao "Bejbe, jesi li spremna?". U Frankin odgovor apsolutno ne sumnjamo, kao ni u odabir dizajnera vjenčanice (ili više njih!) - koji nam je praktički i potvrdila odjenuvši čipkani bijeli kombinezon obožavanog domaćeg modnog dvojca eNVy room, u kojem je provela svoju posljednju večer kao gospođica Batelić. 

Stars Franka Batelić udaje se možda u jednoj od ovih vjenčanica

Vedran je jučer objavio i fotografiju njihove posljednje večere kao nevjenčanog para, a našalio se i na račun svoje frizure napisavši u opis fotografije "Večera sa Frankom... i Duško Lokin frizurom". 

Buduća gospođa Ćorluka divna kao i uvijek!

Tko zna, možda nas Vedran danas iznenaditi i novim izgledom? Ne sumnjamo kako će i takozvani "maneken naše reprezentacije" izgledati jednako dobro na svom vjenčanju, kao i njegova šest godina mlađa odabranica. 

Franka u kombinezonu eNVy rooma i Sophia Webster sandalama 

U svakom slučaju čeka nas jedno predivno vjenčanje na kojem se očekuje jako puno poznatih lica, uključujući brojne Frankine kolege s domaće glazbene scene te naravno - Vedranove prijatelje iz reprezentacije! Navodno je jednoga od njih, i to Luku Modrića, odabrao za vjenčanog kuma...

Posjeti Miss7.24sata.hr