Kako naše zvijezde podnose modnu jesen usred ljeta

Instagram
Loše vrijeme uništilo nam je već milijun ljetnih kombinacija. Umjesto lepršavih suknji, završili smo u tenisicama i debelim jaknama uz samo jedan modni detalj - kišobran. Kako se naše zvijezde nose s vremenom koje im ne ide na ruku...
Vidi originalni članak

Usred ljeta ulovila nas je jesen. Jedva se nosimo s kišnim vremenom i iznenađujuće niskim temperaturama. Već smo se zamišljale na plaži. Problemi su nam fizički, zdravstveni, psihički, motivacijski... Ali i modni! Od tih tegoda ne patimo samo mi, pate i naše zvijezde. Neke od njih hladno i ružno vrijeme zateklo je čak i na godišnjem odmoru.

Omiljena nam voditeljica Tatjana Jurić na Stradunu se doslovno zamotala u dekicu. Ispod zelene dekice vire joj bijele hlače i trendi prugaste sandale s debelim potplatom.  Izgleda da je voditeljica bila spremna na opuštenu ljetnu večer te je odlučila da neće dopustiti da joj hladnoća upropasti zabavu. Sviđa nam se ideja s dekicom, možda i same ubacimo jednu u torbu već nadolazećeg vikenda.

Utopliti se morala i uvijek prekrasna Lejla Filipović koja se odlučila za trendi prugaste hlače i svilenkasti top preko kojeg je ležerno prebacila bijeli džemper. Ljetne sandale zamijenila je popularnim bijelim tenisicama sa šljokastim vrhom, a ružnom vremenu odlučila je prkositi žutim statement naušnicama i crvenim ružem. Odabir osvježavajućih detalja osvojio nas je na prvu, a pohvaljujemo i odabir torbice s crvenim detaljima. Ako je zima, nije lav.

Za bijelu kombinaciju odlučila se Barbara Repe, hrvatska modna blogerica. Običnu bijelu majicu iskombinirala je s bijelim zvonastim hlačama čiji povratak u svijet mode s oduševljenjem pozdravljamo. Kombinaciju je podigla neutralnim tankim remenčićem i crvenim retro sandalama otvorene pete. Uvela nas je u pravi modni vremeplov, mislim da je vrijeme da prekopamo mamine ormare. 

Olja Vori, žena koja je više puta dokazala da za modu ima sasvim istančan osjećaj, također se odlučila za svijetlu kombinaciju. Odlučila se za opuštene bež hlače visokog struka te uz njih iskombinirala rupičasti bijeli top dugih rukava. Top uz koji se sjajno slažu i neobične viseće naušnice odmah su nam ukrali svu pažnju pa smo prekasno uočili i još jedne retro sandale. Sandale u bež i bijeloj tek su lagano otvorene i ne mogu opasno zaprijetiti kiši i ružnom vremenu, ali toliko su slatke da su apsolutno vrijedne rizika. 

I šarmantna voditeljica Antonija Blaće svoj je posjet moru provela u dugim hlačama. Na obali je bosonoga uživala u društvu prijateljce, a nama su prve za oko zapele odložene metalik sandale s debelom petom. Nakon metalik suknji prošlog ljeta, metalik sandale poharale su high-street police ovog ljeta i nama su apsolutno prekrasne. Antonija ih je iskombinirala uz opuštene, sive traperice i crvenu košulju na trendi okomite pruge. Okomite pruge posebno volimo, laskaju baš svakoj figuri. Jedva čekamo da ih napokon vidimo i na širokim ljetnim haljinicama!  

Posjeti Miss7.24sata.hr