Kako može izgledati kćerkica Irine Shayk i Bradleyja Coopera nego kao prava ljepotica

Instagram @haileybieber
Jedan od najljepših poznatih parova vrlo je škrt kad je u pitanju njihov privatni život pa tako nemamo često priliku vidjeti njihovu djevojčicu
Vidi originalni članak

Irinu Shayk i Bradleyja Coopera nemamo priliku često vidjeti u javnosti sa kćerkicom. No paparazzi fotke nastale prije nekoliko dana su nam predstavile malenu Leu de Seine. Djevojčica plave kovrčave kosice snimljena je u društvu mame u Santa Monici. I moramo priznati kako je stvarno slatka. 

 O romansi ovog para počelo se šuškati na proljeće 2015. godine par mjeseci nakon što su oboje izašli iz dugogodišnjih veza - Irina je prekinula petogodišnju vezu s Cristianom Ronaldom, a Bradley dvogodišnju sa Suki Waterhouse. Par je prvo  ulovljen kako zajedno gleda predstavu na Broadwayu te kasnije na brojnim događanjima. U rujnu te godine, Irina je viđena u društvu Bradleyjeve mame što je potaknulo glasine da se radi o ozbiljnoj vezi. 

U ožujku 2016. godine, par je prvi put zajedno došao na crveni tepih, dok je mjesec dana kasnije Irina objavila prvu zajedničku fotku na Instagramu. U studenom 2016. godine, nakon revije VIctoria's Secret objavljeno je kako sretni par očekuje prinovu. Malena Lea de Seine na svijet je došla 21. ožujka 2017. godine. 

ZLATNI GLOBUS 2019. Ostao je bez nagrada, no sinoćnje izdanje Bradleya Coopera je pobjedničko, zar ne?!

Za ENews Bradley je pričao o očinstvu:  ''Smatram da me dijete i moja vlastita obitelj, koje doživljavam kao čudo i ono o čemu sam uvijek maštao, još više otvorilo i učinilo me prisutnim.''

Posjeti Miss7.24sata.hr