Kakav tata, takav sin: Lovren opet osvaja objavama sa sinom

Instagram @haileybieber
Dejan Lovren lomi srca svojih obožavateljica kad god stigne, a u tome mu nimalo ne odmažu super slatke objave s klincima iz kojih nam je jasno da je (uz sve ostalo!) još i super-tata!
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren obožavano je lice na Instagramu i izvan njega, što potvrđuje i brojka od dva milijuna obožavatelja na ovoj društvenoj mreži. Osim što je odličan nogometaš, Dejan se može pohvaliti i činjenicom da je jedan od naših najzgodnijih nogometaša. Dokaz? Samo pogledaj lavinu komentara koje mu cure ostavljaju ispod doslovno svake objave na Instagramu...

Osim onima s terena, Dejan nas uvijek "kupi" i neodoljivim objavama s klincima koje toliko voli. Iako rijetko dijeli njihove fotke jer, kako sam kaže, želi zaštititi njihovu privatnost, svejedno nas uvijek iznova raznježi.

 Dejan je objavio fotku sa sinom Josipom iz frizerskog salona, a dečki su se, kako je i sam napisao u opisu, odlučili za istu frizuru. "Kakav otac, takav sin! I naravno...naš t-rex dinosaur". Dejan i njegov mini-me Josip sada bi mogli još više ličiti jedno na drugo!

Osim 3-godišnjeg Josipa, naš reprezentativac i igrač engleskog Liverpoola sa suprugom Anitom ima i 6-godišnju kćerkicu Elenu, a super-tata često na Instastoryju objavljuje smiješna videa u igri sa svojim klincima. Ma nije ni čudno da mu ženska populacija nakon ovoga više ne može odoljeti...

Posjeti Miss7.24sata.hr