Kakav baby boom! I Khloé K. je trudna!

Instagram
Tri sestre iz klana Kardashian/Jenner čekaju bebu istodobno!
Vidi originalni članak

Kakva senzacionalna deseta obljetnica klana Kardashian/Jenner! Treća beba je na putu! Naime, omiljena tetka Khloé napokon će i sama okusiti čari majčinstva! Ova 33-godišnjakinja i njezin sedam godina mlađi dečko, NBA zvijezda Tristan Thompson, prema nekim bi izvorima roditelji trebali postati već u veljači!  
Što se mijenjanja pelena tiče, Khloé ne mora brinuti jer njezin dečko s tim već ima iskustva. S bivšom djevojkom Jordan Craig ima sina Princea. Inače, Khloé i Tristana spojili su zajednički prijatelji, a svoju će jednogodišnju vezu sada okruniti i djetetom!

To su vruće novosti u najpoznatijem reality klanu, no i vijesti koje smo već prožvakali toliko su zanimljive u ovoj slagalici da ih moramo ponoviti. Da, da! Mama će postati i 'malena sestrica' Kylie Jenner. Ima 20 godina i dečka, poznatog repera Travisa Scotta, a u veljači će i ona osjetiti sve čari majčinstva. Kako sada stvari stoje, a mediji prenose – stiže im kćerkica! Iskusna mama njihova je 36-godišnja sestra Kim, koja ima dvoje djece s poznatim reperom Kanye Westom. Njima se roditeljstvo, čini se, toliko svidjelo da će i oni dobiti još jedno dijete. Surogat majka u siječnju bi im, šuška se, na svijet trebala donijeti kćerkicu. 

Ovaj baby boom dolazi na desetu godišnjicu showa koji je proslavio ovu obitelj čija slava, međutim, ne blijedi, najviše zahvaljujući 'mozgu operacije', mami Kris. I baš zato zaključujemo ovu priču riječima jedne blogerice, koje taaaako dobro oslikavaju ovaj klan: The devil is working hard but Kris Jenner is working harder ! 
Pa, sretna im 10. godišnjica!

Posjeti Miss7.24sata.hr