Još jedan naizgled nespojivi glumački par!

Getty Images
Ekscentričan glumac i njegova deset godina mlađa kolegica potvrdili su vezu na ovogodišnjem festivalu u Cannesu
Vidi originalni članak

Već se duže vrijeme šuškalo o tome da postoji nešto više od prijateljstva između Joaquina Phoenixa i Rooney Mare. Par je prije nekoliko dana potvrdio svoju vezu, nakon što su se zajedno pojavili na posljednjoj večeri ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu. Phoenix je tada osvojio nagradu za najboljeg glumca u filmu You Were Never Really Here, a u svom govoru spomenuo je i svoju djevojku.

Ljepša polovica ovog novog zvjezdanog para nosila je Diorovu haljinu ukrašenu perlama, dok je Phoenix odabrao klasično odijelo i starke, zbog kojih je naglasio kako je očito da za osvajanje nagrade nije bio spreman.

via GIPHY

 

Iako su oboje još 2013. bili dijelom, sada već kultnog, filma Her, glumački par zbližio se na setu filma Marija Magdalena u kojemu Mara igra naslovnu ulogu, a Phoenix Isusa. Njihov sljedeći zajednički glumački projekt biografska je drama Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot koja će se iduće godine moći vidjeti na filmskim platnima. Izgleda da ovaj par jednako dobro funkcionira poslovno kao i – privatno.

Posjeti Miss7.24sata.hr