Jessica Alba kaže kako ovom ritualu svakog jutra može zahvaliti svoju ljepotu

Instagram@jessicaalba
Vidi originalni članak
  • Glumica Jessica Alba pravo je oličenje prirodne ljepote, koju danas sve rjeđe vidimo, posebice kod slavnih
  • U potrazi za unutarnjom ljepotom i vanjskim sjajem glumica je otkrila čemu najviše može zahvaliti svoju jedinstvenu ljepotu unatoč užurbanom životu koji vodi
  • Otkrivamo ti kako glumica i osnivačica The Honest Companyja brine o sebi 

Ulaganje samo u visokokvalitetne, netoksične proizvode nužno je za glumicu i poduzetnicu Jessicu Albu. Naposljetku, to je jedna od glavnih ideja njenog brenda, The Honest Company. Zdravstvene i wellness prakse su ključne za majku troje djece.

"Tijekom COVID-a bilo je malo teže prepustiti se tim stvarima, ali ja stvarno volim kupke, masaže, bilo kakav energetski rad, volim takve stvari za svoje tijelo", kaže Alba. Osnivačica brenda prirodnih proizvoda za bebe i ljepotu podijelila je svoje proizvode koji čine da se dobro osjeća, kao i smoothie recept koji sve to upotpunjuje.

Balzam za umirivanje i iscjeljivanje

"Ovaj balzam čini da izgledate tako mlado i toliko hidratizirano. Mislim da je nevjerojatan  za noć. Jednostavno se čini poput luksuznog tretmana koji ste dobili. Lice odmah blista i hidratizirano je. Kombinacija svih ovih stvari stvarno pomažu kod kože koja bi mogla biti nadražena, kao što je moja cijelo vrijeme."

Stars Jutarnje rutine poznatih zvijezda: Mnogi se dive ali i čude onome što rade Mark Wahlberg i Jennifer Aniston

Krema za oči 

"Ispod očiju volim nositi toniranu hidratantnu kremu. Ovakav hidro-gel koji je nijansiran osvježava i poništava plavu boju podočnjaka."

Balzam za usne

"Volim kad moje usne nisu suhe i ispucale. Ovaj tretman za usne ujedno je sjajilo. Također sadrži vitamin C. Dakle, to je tretman za usne i blaga nijansa ruža u jednom. Ovo jednostavno uvijek nanosim na usne."

Slobodno kopiraj beauty rutinu zbog koje Julia Roberts u 52-oj izgleda kao da je u tridesetima

Rumenilo

"Rumenilo je nešto bez čega jednostavno ne mogu živjeti." A još jedna stvar važna je u glumičinim ritualima ljepote. Radi se o smoothie- u sa kokosovom vodom, bademovim maslacem i najzdravijeg oblika zelenog čaja (u sušenim listićima/ prahu) za koji ti donosimo recept. 

Recept za ljepotu: Matcha smoothie Jessice Albe

"Okus je tako bombaški. Izvrstan je, čak i prije joge ili tečaja fitnesa jer nećeš imati onaj osjećaj napuhnutog trbuha!"

Sastojci:

  • 350 ml kokosove vode
  • 1 žlica bademovog maslaca
  • 1 žličica matcha praha (zeleni čaj)
  • 1 oguljena banana
  • 1 žlica proteinskog praha (Whey ili drugi po izboru)

Pomišaj sve sastojke s jednom šalicom leda i uživaj!

Što se tiče još nekih blagodati kojima prelijepa glumica njeguje svoje tijelo, otkrila je i ova dva rituala.

Honest Beauty Prime And Perfect Mask

"Volim se probuditi i nanijeti ovu masku - doslovno prije nego što uopće jasno progledam. Natjera me da pripremim svoje lice za dan i napravim beauty jutarnju rutinu bez obzira na sve. Oprem zube, popijem kavu, a onda kad je skinem, prisili me na sve druge korake njege kože i jednostavno se pripremim za taj dan. Volim to raditi."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Alba (@jessicaalba)

Stars Je li to moguće? Jennifer Lopez bez trunke šminke reklamira svoje proizvode, izgleda kao da nema ni 30

Sobni bicikl

"Pokušavam uključiti neko kretanje. Preuzela sam nekoliko aplikacija i gledat ću YouTube videozapise različitih fitnes ljudi. Gledam videe u kojima fitness treneri meditiraju, rade jogu, vježbe snage. Postoje sve te aplikacije kojima mogu pratiti svoje zdravlje."

Sada imaš ideju za vrlo laku beauty rutinu, a ovaj smoothie moraš probati. Ako pomaže Jessici Albi održati blistavost, zašto ne?

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr