Jesi li znala? Ovi slavni su dobili otkaz za vrijeme snimanja

Instagram/Nives Celzijus
Ponekad se dogodi da se (naizgled) sjajna suradnja prekine preko noći – neke iz raznih čudnovatih razloga…
Vidi originalni članak

Niti hollywoodske zvijezde poput Charlieja Sheena nemaju „siguran posao“. Njemu se, kao i nekim drugim zvijezdama, dogodilo da usred snimanja dobiju nogu. Producenti i redatelji onda jednostavno promijene glumca ili čak ukinu seriju. Otkrivamo kojih je 10 zvijezda doživjelo takvu sudbinu…

Taylor Momsen: glumila je u četiri od šest sezona serije „Tračerice“. Razlog otkaza: glumici se predbacivala nepouzdanost, nezadovoljstvo te razni ispadi. Nimalo ne zvuči profesionalno… 

Charlie Sheen: jedan od najboljih primjera – često je pijan dolazio na snimanje i javno je vrijeđao producente koji ga plaćaju – a kad je postalo neizdrživo, dobio je nogu (ubili su njegov lik, a glavnu ulogu dali Ashtonu Kutcheru). 

Jessica Biel: glumica je morala napustiti seriju „7th Heaven“ jer se slikala prilično obnažena za jedan časopis, što je izazvalo kontroverze jer je mala samo 17 godina kad su nastale fotografije.

Kevin Spacey: glumio je u seriji „Kuća od karata“ glavnu ulogu, američkog predsjednika Franka Underwooda. Međutim, nakon šeste sezone je Netflix raskinuo ugovor kad su se mnogi muškarci žalili na Spaceyja zbog njegovog neprimjernog ponašanja i seksualne agresivnosti. Navodno je i za vrijeme snimanja bilo takvih neugodnih događaja… 

Leah Remini: nakon godinu dana je Leah dobila otkaz u seriji „The Talk“. Navodno su se gledatelji žalili da je previše glasna i napadna. Međutim, Remini je za otkaz optužila kolegicu Sharon Osbourne da je lobirala da se ona makne iz serije. 

Sreću u nesreći imala je Lisa Kudrow: da glumica nije dobila pedalu u seriji „Fraiser“, ne bi dobila ulogu u „Prijateljima“. 

Michelle Rodriguez: glumica je 2005. godine uhvaćena na Havajima za volanom automobila – drogirana! U to vrijeme glumila je u seriji „Izgubljeni“. Pošto producenti nisu željeli imati ništa s tim slučajem, glumica je dobila otkaz. 

Nicollette Sheridan: pošto je autor serije „Kućanice“, Marc Cherry, bio jako iznerviran zbog stalne netočnosti i lošeg pamćenja glumice, odlučio je „ubiti“ njezin lik u seriji u automobilskoj nesreći. 

Selma Blair: glumica je dobila otkaz u seriji „Kontrola bijesa“ jer se žalila na neprimjereno ponašanje Charlieja Sheena – međutim, ovaj put je on ostao, a ona je morala otići. 

Shannen Doherty: nju su potjerali iz čak dvije serije. Probila se serijom „Beverly Hills 90210“. Međutim, četiri godine kasnije morala je napustiti seriju, jer je stalno bila u svađi s kolegama. Isti scenarij odvijao se u seriji „Čarobnice“. Osim što se svađala s glumicama, bila je u skobu i s producentima. Posljedica: Shannen je morala napustiti obje serije. 

Posjeti Miss7.24sata.hr