Jesi li primijetila? Nataša Janjić podijelila je vrlo zanimljiv detalj s početka glumačke karijere

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Glumica Nataša Janjić Medančić prisjetila se svojih glumačkih početaka te je otkrila detalj koji mnogi do sad nisu znali
  • Naime, crvenokosa glumica je imala je 17 godina kada je glumila u spotu za pjesmu "Zastave" Parnog valjka
  • Napisala je kako je to bilo njezino prvo snimanje ikad, a možemo primijetiti kako se nije puno promijenila u 20 godina

Tijekom zaoštrene epidemiološke situacije na domaćoj javnoj sceni nema nikakvih događanja, a poznati Hrvati, kao i svi ostali, dane provode u domovima okruženi svojim najbližima. Jedna od njih je i glumica Nataša Janjić Medančić koja nas na društvenim mrežama zna počastiti situacijama iz predivno uređenog doma kojeg dijeli sa suprugom Nenadom te njihovo dvoje djece, sinom Tonijem i kćerkicom Kajom. 

Isto tako, Nataša se posljednjih dana prisjeća i nekih prošlih vremena, a nakon što je proslavila drugu godišnjicu braka, prisjetila se i davne 2000. godine. Lijepa crvenokosa glumica otkrila je svojim pratiteljima informaciju koju mnogi nisu znali ili se ne sjećaju. 

Na Insta Storyju objavila je isječke iz spota "Zastave" Parnog valjka te je napisala: "Ima jedna priča, malo tko je zna, izgubila se u vremenu...Bila sam maturantica i imala sam 17 godina kad su me pozvali da glumim u spotu Parnog valjka za pjesmu ZastaveBio je to moj prvi zarađeni džeparac i velika čast. Klinka u spotu velikog benda. Bavila sam se amaterski glumom u Gradskom kazalištu mladih i ovo je bilo moje prvo snimanje ikad."

Stars Od ovog poteza Matije Vuice mogli bismo puno naučiti, a Nataša Janjić joj poručila: Ganula si me do suza!

Splitska glumica je nakon toga upisala i Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu, a uloga u spotu joj je zasigurno pomogla pri toj odluci. Danas je Nataša jedna od najboljih domaćih glumica koju smo mogli gledati u brojnim filmskim, televizijskim, ali i kazališnim ulogama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr