Jennifer Lopez udala se za Bena Afflecka u ove dvije vjenčanice, koja je ljepša?

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Tri mjeseca nakon proglašenja zaruka Jennifer Lopez i Ben Affleck službeno su se vjenčali 
  • Pop zvijezda podijelila je vijest u svom newsletteru On the JLo 17. lipnja, otkrivajući da su svoje "Da" izrekli na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu dan ranije 
  • Za posebnu prigodu, glumica je nosila zadivljujuću haljinu Zuhaira Murada koja je doista učinila trenutak još posebnijim, ali i još jednu haljinu iz starog filma

U najnovijoj Instagram objavi, Jennifer Lopez pokazala je svoj novi vjenčani prsten. Dan ranije, jedan od najpoznatijih parova na svijetu, poznat kao "Benifer", oženio se na 'zabavnoj i ležernoj' ceremoniji u slavnoj A Little White Wedding Chapel u Las Vegasu. Jennifer je podijelila selfie iz kreveta gdje se po prvi put mogao vidjeti potpuno novi nakit na njezinom lijevom prstenjaku.

U svom newsletterru On The JLo, pjevačica i glumica koja se potpisala kao 'Gđa. Jennifer Lynn Affleck', podijelila je detalje s vjenčanja, kao i nekoliko spontanih fotografija. 

Jennifer je nosila ove dvije vjenčanice na vjenčanju s Benom Affleckom, koja je ljepša?

Jennifer Lopez nosila je dva različita looka za svoje vjenčanje u Las Vegasu s Benom Affleckom.  

Life&style Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su kuću, kako izgleda njihovo ljubavo gnjezdašce?

Glumica i pjevačica je odlučila imati "nešto staro i posuđeno" pa je nosila  haljinu iz jednog "starog filma". “Imam ovu haljinu toliko godina i samo sam je čuvala, čuvala, čuvala, a sada je nosim na dan svog vjenčanja”, otkrila je Lopez dok je pokazivala klasičnu haljinu u emotivnoj snimci koju je podijelio njezin frizer Chris Appleton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Za posebnu prigodu, glumica je nosila još jednu prekrasnu haljinu dizajnera Zuhaira Murada iz njegove vjenčane kolekcije za proljeće 2023, međutim fotografije u njoj još nismo vidjeli.

Vjenčanica ima dekolte s otvorenim ramenima, duge čipkaste rukave i korzet te se elegantno ulijeva u šlep s ribljim repom, a nadopunjena je pripadajućim velom s čipkastim rubom. 

5 strogih pravila kojih se svi muškarci Jennifer Lopez moraju držati u vezi

Jennifer je u emotivnoj objavi napisala:  'Dakle, s najboljim svjedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i jaknom iz Benova ormara, pročitali smo vlastite zavjete u maloj kapelici i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Imali su čak i Bluetooth za (kratki) marš niz prolaz. Ali na kraju je to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti. Jedno o kojem smo davno sanjali i jedno koje smo ostvarili... Najbolja noć u našim životima."

Podsjetimo se, Ben Affleck je prije 20 godina zaprosio Jennifer s 6,10-karatnim blistavo brušenim ružičastim dijamantom Harry Winstona procijenjenim na 2,5 milijuna dolara. Iako tada nisu uspjeli doći do oltara, Affleck je drugi put uspio nadmašiti taj prsten i u travnju je zaprosio s prirodnim zelenim dijamantom od 8,5 karata s dva bijela dijamanta u obliku trapeza.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr