Jennifer Lopez odlučila se na haljinu kakvu se ni puno mlađe kolegice ne bi usudile odjenuti

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Nakon što se na Zlatnim globusima našla na listi najgore odjevenih, Jennifer Lopez ponovno briljira
  • Glumica se na novoj dodjeli nagrada u Los Angelesu pojavila u izazovnoj tirkiznoj haljini čiji dizajn  potpisuje Ellie Saab
  • Haljinu je krasio duboki dekolte, a upravo su takve kreacije već godinama zaštitni znak ove latino dive

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez još je jednom uspješno otela pažnju pojavivši se na crvenom tepihu u vrlo izazovnoj haljini. Za dodjelu Los Angeles Film Critics Association nagrada odjenula je dugu tirkiznu haljinu s dubokim dekolteom koju potpisuje poznati libanonski dizajner Elie Saab. Haljina je u struku ukrašena remenom sa zlatnom kopčom koji je dodatno istaknuo zadivljujuću figuru ove 50-godišnjakinje.

miss7 se udaje miss7 se udaje: u novom serijalu pratimo mladenku Patriciju u pripremama za vjenčanje

Za razliku od njenog stilista Roba Zangardija koji je za ovaj modni odabir primio niz pohvala, kritike su upućenje njezinom vizažistu Scottu Barnesu jer je prema komentatorima s društvenim mreža odabrao prenapadan make up koji nije istaknuo glumičinu nadaleko poznatu ljepotu. Također, na metama kritika našao se i frizer Chris Appleton kojem su zamjerili da odabrana punđa mokrog izgleda s naglašenim valovitim pramenovima nije laskala J.Lo.

Unatoč tome što je prošle godine napunila 50 godina, Jennifer ne odustaje od atraktivnih haljina, a one s dubokim izrezom postale su njen zaštitni znak. Prisjetimo se samo famozne zelene Versace haljine u kojoj se prošetala Grammyjima 2000. godine, a koja danas nosi kultni status. Za ovu latino divu, godine su uistinu samo broj, a nekako smo uvjereni kako se ovakvih izazovnih haljina neće tako lako odreći.

Hit boja za kosu Brinete će se posebno razveseliti ovom novom trendu u bojenju kose

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":


Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr