Jennifer Lopez i Alex Rodriguez su se pomirili? Izašli su na večeru na mjesto prvog dejta

Shutterstock Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Jesu li Jennifer Lopez i Alex Rodriguez opet zajedno? Prije nekoliko dana Lopez i Rodriguez viđeni su na zajedničkoj večeri u Los Angelesu
  • Večera je bila u istom restoranu u kojem se par prvi puta sastao 2017. godine
  • Prema mnogima je to bio pokušaj Rodrigueza da ponovno osvoji Jennifer Lopez. Je li uspio?

Nakon vijesti o večeri nakon prekida veze Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza, obožavatelji su očajnički željeli znati je li par ponovno zajedno.  Prije nekoliko dana Lopez i Rodriguez viđeni su na zajedničkoj večeri u hotelu Bel-Air u Los Angelesu, piše New York Post.

Večera je bila u istom restoranu u kojem su Lopez i Rodriguez imali prvi sastanak 2017. godine. Pjevačica posjeduje ljetnikovac u vrijednosti od 28 milijuna dolara u istom kvartu. Par se ponovno sastao tjedan dana nakon što su Lopez i Rodriguez , koji su se zaručili 2019. godine, objavili odluku o prekidu nakon četiri godine veze.

Saznajemo Ljubavi je ipak došao kraj: Prekinuli su Jennifer Lopez i Alex Rodriguez. Tvrde da će ostati prijatelji

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo i dalje ostati", rekla je Lopez tada u izjavi. „Nastavit ćemo surađivati ​​i podržavati jedno drugo na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugome kao i našoj djeci. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji moramo reći je hvala svima koji su uputili lijepe riječi i podršku."

Jesu li Jennifer Lopez i Alex Rodriguez opet zajedno? Još ne. Ali večera je bila Rodriguezova ideja da "osvoji" J-Lo natrag. Izvor je rekao da Rodriguez moli Lopez za drugu priliku nakon što je prekinula njihovu vezu. "Alex je dogovorio sastanak i čak rezervirao u restoranu u kojem su imali prvi spoj", rekao je upućeni. "Nema sumnje da je zabrljao, ali on nije tip koji je navikao da mu se kaže "ne" i 100 posto je uvjeren da je može vratiti."

Međutim, čini se da pjevačicu ne zanima pomirenje. "Jednom kad Jen odluči krenuti dalje, gotovo je", rekao je drugi izvor. "Ovo nije bila brza odluka koja je donesena u žaru trenutka. Nije bilo da su se posvađali i ona je otišla. Jen ne operira tako. Dugo razmišlja o stvarima prije nego što se povuče."

Jennifer Lopez izabrala 'osvetničku haljinu' kojom je pomutila razum fanovima: ''Pojedi se, Alex!''

A kako je protekla njihova večera? Izvor je napomenuo da je spoj izgledao kao da dvojica prijatelja jednostavno objeduju. “Nije bilo napetosti, ni bijega ni koketiranja. Više je izgledalo kao poslovna večera nego bilo što drugo. Iako je on platio račun", rekao je izvor.

Vijesti o konačnom prekidu Lopez i Rodrigueza dolaze dva mjeseca nakon glasina da je bivši igrač New York Yankeesa prevario pjevačicu sa Madison LeCroy. Nakon glasina, Madison je potvrdila da su ona i Rodriguez izmjenjivali poruke, ali nikada nisu imali romantičnu vezu.

Stars Tretirao ju je poput smeća? JLo suptilno dala naslutiti što je bio razlog prekida zaruka s Alexom

"Nikada fizički nije prevario svoju zaručnicu sa mnom...Razgovarala sam s njim nasumce, ali ne dosljedno", rekla je Madison tada. "To je istina. Nikada nismo bili fizički...nikada nismo imali bilo što. Samo mi je poznanik." Izgleda kako se Jennifer Lopez ne može tako brzo i lako osvojiti nazad kada jednom donese odluku o prekidu.

Posjeti Miss7.24sata.hr