Jelena Veljača uživa na medenom mjesecu: objavila fotografiju samo u gaćicama

Instagram@jelka12 Jelena Veljača i suprug Vito Turšić uživaju na bračnom putovanju
Vidi originalni članak
  • Jelena Veljača i njen suprug Vito Turšić nakon bajkovite svadbe otišli su na medeni mjesec u Primošten
  • Premda se pojavila informacija kako će na medeni mjesec u Japan, par je ipak odabrao jadransku obalu
  • Glumica i njezin novopečeni suprug ne skrivaju sreću, a Jelena je pratitelje iznenadila i fotografijom u toplesu

Dok su uzvanici na društvenim mrežama još uvijek objavljivali i komentirali fotografije s vjenčanja održanog u zagrebačkom Botaničkom vrtu, mladenci Jelena Veljača i Vito Turšić već su uživali u Primoštenu, na mini bračnom putovanju. Ranije se nagađalo kako bi novopečeni supružnici trebali otputovati u Tokio, no čini se kako će duže putovanje ipak pričekati.

Saznajemo Od Elle Dvornik do Jelene Veljače: poznate dame za svoj su dan odabrale kratke vjenčanice. I nisu pogriješile

Na njezinom Instagramu osvanula je i fotografija na kojoj pozira u toplesu. Glumica je jedva dočekala sunčane dane, a iako od Jelene nismo navikli na takve smjele objave, temperature su lijepo porasle za sredinu lipnja i svi smo dojma da se nalazimo usred pravog ljeta pa joj ne možemo prigovoriti. Par koji uživa u bračnom putovanju otkrio je i kako se uskoro nada prinovi. "Želimo dijete!", rekli su za Gloriu. 

Sudeći prema fotografijama s društvenih mreža, novopečeni supružnici uživaju u zajedničkom odmoru. "Tuđi čovik nikad neće znati", kratko je prokomentirala producentica u opisu zajedničke fotografije sa svojim odabranikom. "Divni, sretni, zaljubljeni!", samo je jedan od mnogobrojnih komentara u kojem su pratitelji izrazili svoje oduševljenje.

Omiljeni turski par to je priželjkivao: Šeherezada i Onur otkrili spol svog trećeg djeteta

Love&Sex 8 žena otkriva: ove male stvari čine muškarca boljim partnerom

Podsjetimo, glumica i producentica, 40-godišnja Jelena Veljača, u subotu se u zagrebačkom Botaničkom vrtu udala za 49-godišnjeg Vitu Turšića nakon godine dana poznanstva. Odlično raspoloženi s uzvanicima su se družili do kasnih večernjih sati. Osmjesi govore sve, a novopečeni mladenci ne skrivaju svoju sreću. Kako je izgledao njih svečani dan možeš se prisjetiti ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr