Jedna lijepa vijest: hollywoodska slatkica Emma Stone čeka prvo dijete. Evo detalja...

Instagram@vladamua
Vidi originalni članak
  • 2021. tek je počela, ali Emma Stone već zna da će to biti prekrasna godina
  • A nije stvar u tome što uskoro izlazi njezin film Cruella: Emma čeka svoju prvu bebu
  • Glumica koja je osvojila Oscara za La La Land i njezin suprug Dave McCary Postat će roditelji, danas javljaju mediji

Nakon što su paparazzi snimili glumicu kako šeće s mužem koji nježno drži ruku na njezinom trbuhu, "pouzdani izvor" potvrdio je za E! online da je "'Emma trudna i uživa u bračnom životu". Inače, glumica i Dave McCary, scenarist showa Saturday Night Live vjenčali su se u rujnu, a ceremonija je bila vrlo privatna pa se očekuje da će se par tako ponašati i glede vijesti o prinovi. 

Vrijeme darivanja Slažeš li se da je ovo najvažnija stvar koju smo naučili ovih dana?

Inače, Emma je poznata po tome da ne voli društvene mreže, no njezin suprug ima Instagram profil pa je tako u prosincu 2109. objavio da su se zaručili.

O djeci je Emma govorila u intervjuu za Elle prije dvije godine: "Kako godine idu, moja razmišljanja o djeci se mijenjaju. Nikad nisam radila kao babysitterica. Kao tinejdžerica sam govorila: Nikad se neću udati. Nikad neću imati djecu. Kad sam odrasla to se promijenilo u: Stvarno se želim udati i stvarno želim djecu."

I US Magazine prenosi neke pouzdane informacije: "Čini se vrlo sretnom", napisali su "i vrlo uzbuđenom što će postati majka - stalno uzdiše i guguće."

 

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr