Je li to moguće? Jennifer Lopez bez trunke šminke reklamira svoje proizvode, izgleda kao da nema ni 30

Instagram@ tihanaharapinzalepugin
Vidi originalni članak
  • Pratitelji Jennifer Lopez zadivljeni su sjajem njezinog lica koji je pokazala reklamiraju svoje proizvode iz vlastite beauty linije ‘Glow’
  • Glumica i pjevačica u kratkom videu, u kojem nabraja koje preparate koristi u njezi, zaista izgleda kao da nema više od 30 godina
  • Neki su sugerirali da koristi filtere, a pjevačica se već neko vrijeme nalazi i na udaru kritika da koristi botox

Vara li nas Jennifer Lopez ili je zaista pronašla čarobnu formulu kojom na prirodan način održava svoj ekstremno mladolik izgled u 52. godini? Mnogi se to posljednjih dana pitaju posebno otkako je latino diva odlučila vlastitu liniju beauty proizvoda ‘Glow’ reklamirati na svome Instagram profilu a u tu svrhu sasvim ogoliti svoje lice – pokazati ga bez trunke šminke. U posljednjem videu u topiću, s pundžom i bez imalo make-upa svojim je pratiteljima nabrajala koje proizvode koristi. Na njezinom licu nije se mogla primijetiti ni najmanja borica, a ono je naprosto blistalo, kao da Jennifer nema više od 30 godina

Saznajemo Frizer Jennifer Lopez otkriva koji je trenutno glavni trend kada je kosa u pitanju. Mi smo oduševljeni

‘’E to se zove predivna koža’’, ‘’Taj sjaj’’, ‘’Izgledaš odlično’’, ‘’Kraljica’’, ‘’Prirodno lijepa’’, ‘’Nevjerojatna si’, ‘’Tako si slatka i blistaš’’, ‘’Izgleda savršeno’’, ‘’Nevjerojatno blistaš’’, neki su od tisuće komentara. 

Opaa! Jennifer Lopez zaprepastila novom kratkom frizurom, njezin mokri pixie podijelio je fanove

Jedna prijateljica Jennifer napomenula je kako koristi serum za područje oko očiju iz linije ‘Glow’ te se kune da izgleda mlađe što joj i navodno govore i mnogi njezini poznanici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

No, nisu baš svi uvjereni u učinkovitost proizvoda barem na način na koji ih reklamira poznata glumica. Naime, mnogi su uvjereni kako su za njezin besprijekoran izgled zaslužne razne plastične operacije kao i botoks. Možda i poneki filter. 

Pjevačica takva prozivanja ipak nije odlučila ignorirati i u nekoliko navrata se obratila ‘dušebrižnicima’. 

Jennifer Lopez prekipjelo zbog jedne stvari: Nemojte me više zvati lažljivicom!

‘’Molim vas da me ne nazivate lažljivicom. Nemam potrebe lagati’’, referirala se Jennifer na optužbe da koristi botoks. ‘’Cijeli sam život bila iskrena…kažem vam, to što radim, djeluje’’, dodala je pjevačica. 

A ono što djeluje, isticala je u prošlosti, sve je osim botoxa i raznih zahvata. Puno sati sna, nošenje kreme sa zaštitnim faktorom, prehrana bogata povrćem i vlaknima, prakticiranje meditacije i afirmacija, puno, puno vode i izbjegavanje pušenja, alkohola i kofeina…sve to Jennifer redovno prakticira i kaže kako daje rezultate. 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Posjeti Miss7.24sata.hr