Je li ovo celebrity beba s najljepšim očima?

Instagram @haileybieber
Na društvenim mrežama osvanula je fotografija malene djevojčice iz obitelji Kardashian čije su oči izazvale opće oduševljenje među fanovima
Vidi originalni članak

Khloe Kardashian objavila je na svom Instagram profilu fotografiju svoje 3-mjesečne kćerkice kojom je rastopila srca svojih obožavatelja diljem svijeta. Najveću pozornost ukrale su prekrasne oči malene True i izazvale veliko oduševljenje među fanovima:

"Pogledaj te oči!"

"Nemoj prestati pokazivati svoju prekrasnu djevojčicu. Ona je lutka!"

"Kakva prelijepa beba! I te oči! Prekrasno!"

Fotografija je "zaradila" čak 4,6 milijuna lajkova i 49,5 tisuća komentara. Da malenu True obožavaju mamini pratitelji na Instagramu, svjedoče i ostale fotografije na kojima je "pokupila" milijune lajkova. 

 

STARS Obitelj Rakitić: mama Raquel i njene preslatke modne dvojnice

Djevojčica je zelene oči nedvojbeno naslijedila od svoje majke, dok izgledom podsjeća i na svojega oca, košarkaša Tristana Thompsona. Sudeći prema njezinoj majci i tetkama, True je zagarantiran dobar izgled i u budućnosti, ali vjerujemo kako će najviše srca "slomiti" upravo svojim očima. 

 

Iako za trenutačni izgled sestara iz klana Kardashian-Jenner ne možemo reći kako je zaslužna majka priroda, za njihovu preslatku dječicu (još uvijek) možemo. Unatoč tome što im se majke (i tetke!) mogu "pohvaliti" brojnim kirurškim i estetskim zahvatima, djeca sestara Kardashian još uvijek su netaknuto i prirodno lijepa (a nadamo se da će takva i ostati).

 

ROYAL BABY Mali princ: Kako je treća kraljevska beba zauvijek promijenila britansku povijest

Ako True možda u budućnosti krene majčinim stopama, jedan dio tijela uvijek će joj ostati prirodno lijep, a to su oči. Iako iskreno sumnjamo da bi malena True Thompson to ikada i poželjela. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr