Janko Popović Volarić oduševio je fanove fotografijama na kojima se nalazi u najljepšem društvu

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Janko Popović Volarić krajem prošle godine svima je pokazao da je u vezi s Petrom Švađumović
  • Njegovi pratitelji rijetko dobivaju uvid u njegov privatni život pa ih razveseli svaka glumčeva objava
  • Jankove fotografije iz Istre na kojima se nalazi u društvu svoje djevojke, njegovi pratitelji tako nisu propustili komentirati

Janko Popović Volarić veliki je ljubitelj prirode i ne propušta iskoristiti trenutak kako bi se odmorio od zagrebačke vreve. U posljednje vrijeme to radi u najljepšem društvu - sa svojom djevojkom Petrom Švađumović.  Par se odmara u Istri, a glumac je sa svojim pratiteljima podijelio opuštene zajedničke trenutke na kojima, njegovi pratitelji nisu mogli ne primijetiti, izgledaju kao pravi golupčići

USPOMENE Janko Popović Volarić fotografijom se prisjetio uloge u 'Ponosu Ratkajevih' i izazvao lavinu reakcija

''Jedna zabrinjavajuće sladunjava morska fotka vs. sramotno realistična'' napisao je glumac ispod fotografija. 

Dok na prvoj fotografiji gledaju u objektiv pozirajući sa svojim psima, ana drugoj fotografiji Janko izgleda kao da je u dubokom snu dok njegova djevojka bdije iznad njega. 

Kako je glumac prilično samozatajan kada se radi o svom privatnom životu, a mnoge je razveselila Jankova objava

‘’Ljubav je svuda oko vas’’, ‘’Uživajte u svakom trenutku’’, ‘’Baš ste predivan par, radujem se zbog vas’’, ‘’Puno ste slatki Jankić, vidi se koliko se volite i koliko ste zaljubljeni, uživajte!’’, samo su neki od komentara pratitelja. 

Janko je s Petrom, pohvalio se na Instagramu, početkom godine osvojio i najviši vrh otoka Krka, a njegovi pratitelji primijetili su kako Janko izgleda vrlo sretno dok pozira s atraktivnom  brinetom. 

Da je u vezi s Petrom koja se bavi fitnesom, Janko je otkrio upravo na društvenim mrežama kada je u njezinom društvu na fotografiji svima čestitao Novu godinu. Kako njegovi pratitelji primjećuju, Janko izgleda jako sretno u ljubavnoj vezi koju je ostvario nakon braka s Jelenom Veljačom i dvije kraće veze.

Glumac ima 20 godišnjeg sina Davida kojeg je dobio s 18 godina, a  kako je ranije otkrio medijima, ponovo bi htio postati otac. 

Posjeti Miss7.24sata.hr