Jamie Lee Curtis podijelila je dosad neviđene fotografije iz svog djetinjstva, uz jednu važnu poruku

Pixsell/Reuters
Vidi originalni članak
  • U iščekivanju Oscara, najnoviji Instagram post slavne glumice Jamie Lee Curtis pravi je dragulj
  • Na jednoj od fotografija je tinejdžerica Curtis, bezbrižna na klizalištu iz 70-ih, s cigaretom u ruci
  • Na preostale dvije fotke možemo vidjeti kako je poznata glumica izgledala kao beba i kao dijete u društvu obitelji

Jamie Lee Curtis ima sjajnu godinu – nedavno je objavljena vijest da je film u kojem glumi, 'Sve u isto vrijeme', vodeći u nominacijama za Oscara 2023., s čak 11 nominacija, uključujući i onu za najbolji film. Usred buke o Oscarima na društvenim mrežama, Curtis je odvojila vrijeme da podijeli nekoliko fotografija iz djetinjstva. Posebno je upečatljiva slika iz još jednog uzbudljivog razdoblja u njezinom životu: tinejdžerskih godina. Zvijezda je oduševila obožavatelje slikom rolanja iz 70-ih godina.

Stars Sharon Stone otkriva da je Hollywood pun ženomrzaca, pohvalila je samo dvojicu slavnih glumaca

Post je zapravo bio ponovno dijeljenje s Lost Canyons LA, accounta koji dijeli isječke povijesti, glazbe, umjetnosti i mode iz Laurel Canyona i drugih kultnih zajednica Los Angelesa.

Na prvoj od tri fotografije, na mjestu koje izgleda kao klizalište, mlada Curtis smiješi se u kameru u bejzbol majici 'Crosby's Killers', zvonolikim trapericama i štitnicima za koljena. Također drži cigaretu u ruci. Prilikom ponovnog dijeljenja objave - zajedno s kratkom poviješću glumice - Curtis je dodala još jedan komentar: 'NEMOJ PUŠITI!'

Druge dvije fotografije prikazuju bebu i malo dijete Curtis s njezinom obitelji —roditeljima Tonyjem Curtisom i Janet Leigh, kao i njezinom starijom sestrom Kelly Curtis. Obožavateljima su se svidjele sve fotke. 

„Čini se da je svako dijete imalo tu frizuru u 60-ima!! Znam da moja mama sigurno jest!“, komentirala je jedna osoba. „To su štitnici za koljena za mene....“, dodao je drugi. “OMG! '60-e. Ova fotografija je mogla biti snimljena u mojoj kući“, napisao je netko treći.

Snimka je definitivno u rangu uz ostale najdraže uspomene Jamie Lee Curtis, uključujući onu iz njezinih dana i frizure poput Jane Fonde, jezivu fotku u kadi koja je odala počast 'Noći vještica' i uspomenu na film 'Ona hoće najbolje' s Johnom Travoltom, koji je donio svu nostalgiju za aerobikom 80-ih.

Ako je jedna stvar sigurna, to je da je Curtis živjela vrlo ispunjenim životom - i nastavlja to činiti. Njoj i njezinim glumačkim kolegama (uključujući njezinu kolegicu Michelle Yeoh) želimo svu sreću na nadolazećoj dodjeli Oscara, a u međuvremenu jedva čekamo vidjeti koju će još uspomenu podijeliti s nama.

Stars Sandra Bullock neće se, izgleda, više nikad udati. Evo što glumica kaže o tome...

Posjeti Miss7.24sata.hr