Iznenadit ćeš se kad otkriješ koliko je “teška” Adele. Da, mislimo na njen bankovni račun

Instagram@parishilton Adelin vizažist otkriva tajnu njezine besprijekorne šminke
Vidi originalni članak
  • Jedna od najuspješnijih pjevačica današnjice nastavlja redati hit za hitom
  • Svaki njen album prodavaniji je od prethodnog
  • Ima obožavatelje diljem svijeta, a sponzorski ugovori nisu joj potrebni

S 15 osvojenih Grammyja i 120 milijuna prodanih ploča, sigurno je reći kako Adelina neto vrijednost iz dana u dan sve više raste.
Slavna britanska pjevačica na sceni se pojavila s albumom 19, na kojem su bili hitovi poput Chasing Pavements i Cold Shoulder.

Nakon toga, objavila je album 21, koji je srušio sve rekorde. Adele se ove godine vratila jača nego ikad i novim albumom 30.
33-godišnja pjevačica svoje je obožavatelje ponovno oduševila predivnom glazbom, no i njeni prijašnji uspjesi jednako su zaslužni za njeno današnje bogatstvo.

Adelina neto vrijednost

Prema časopisu Forbes, 2017., Adele je bila vrijedna 69 milijuna dolara, što ju je učinilo jednom od najplaćenijih žena u svijetu glazbe. Taj se broj od tada i više nego udvostručio pa je tako Adelina vrijednost sada velikih 200 milijuna dolara, prema Celebrity Net Worth.

Zarada od prvog albuma, 19

Svoj prvi ugovor s izdavačkom kućom potpisala je sa samo 17 godina, a njen prvi album, 19, izašao je 2008. Prodan je u 6,5 milijuna primjeraka i donio joj četiri nominacije za nagradu Grammy.

Koliko je zaradila od albuma 21

Inspiriran propalom ljubavnom vezom, njen drugi album, iz 2011. prodan je u više od 31 milijun kopija širom svijeta i time postao najprodavaniji album 21. stoljeća. Ovaj joj je album donio sedam Grammyja, uključujući i nagradu za najbolji pop vokalni album, album godine i pjesmu godine, Rolling in the Deep.

Stars Adele nikad dosad nije pokazala neku od svojih kuća, ali sad imaš priliku zaviriti u njezin dom

Albumi 25 i 30

Nakon albuma 21, došao je 25 na kojem se nalazi neponovljiva balada Hello. Objavljen je 2015. i prodan u više od 22 milijuna primjeraka, a te je godine proglašen i albumom godine.

Adele poslije albuma 25 imala šestogodišnju pauzu te je ove godine objavila album 30, prvi koji nije nazvan po tome koliko u vrijeme izdavanje ima godina. Iako pušten tek nedavno, ubrzo je postao najprodavaniji album godine te je u samo tri dana od objave prodan u 500 tisuća primjeraka.

Koncerti i turneje

Prema Forbesu, pjevačica je u prošlosti već odbijala sponzorske ugovore jer više nego dovoljno zarađuje od svojih live nastupa. Svojom prvom turnejom “An Evening with Adele”, zaradila je 775, 187 tisuća dolara, ali taj se broj samo povećao nakon izlaska njenog drugog albuma. Njena turneja za album 25, bila je šesti događaj po redu te godine koji je zaradio najviše novaca, nevjerojatnih 252 milijuna dolara.

Koliko će novca zaraditi kroz nadolazeće nastupe u Las Vegasu

Ranije ovog mjeseca, Adele je objavila kako će u Las Vegasu nastupati puna četiri mjeseca. Program je nazvan Weekends with Adele i održavat će se u Colosseumu u hotelu Caesars Palace.

Takva gostovanja koja su naviše zaradila trenutno se kreću od 70 do 385 milijuna dolara. Ne sumnjamo da će Adele kako je krenula, probiti i ove rekorde.

Stars Adele priznala da ponekad mora piti jer su ljudi taaaaako dosadni
 

Posjeti Miss7.24sata.hr